avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... datorie preluata de kruk
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

datorie preluata de kruk

Buna ziua. Sotul meu a luat un credit in 2004 in valoare de 40.000 lei. dupa 1 an jumatate nu a mai putut plati. in 2011 a primit o notificare de la kruk cum ca a preluat datoria de la banca si ca valoare creditului e de 37000 , dobanzi 15000, penalitati 4800 si val totala de plata 57000. in 2011 a fost un contract fara semnaturi originale pe valoarea de 57000 lei, in 2014 alt contract cu valoarea de 37000 lei in urma platilor facute intre ani. luna trecuta le-am cerut anumite documente si informati: ce cod caen au, ce cui, r.c., defalcarea datoriei, toate platile efectuate, copii contracte 2011 si 2014 cu semnaturi originale, acte precum a fost preluata datoria, contractele dintre ei. (toate cu "conform cu original, semnatura si stampila)
am primit de la ei asa: contractul de la banca copie, copie a instiintarii de la ei din 2011 privind datoria de mai sus , o copie a unei notificari precum banca cesioneaza datoria, si un raspuns (singurul cu stampila si semnatura in original) cu ce cod caen au (6499), cui, r.c., platile ce le-am facut si X-( valoarea angajamentului de plata de 90000 lei minus cei 20.000 , rest de plata 70.000 lei #-o:((??????
am ramas perplexa!
nu mi-au trimis copii ale contractelor de la ei din 2011 si 2014 (noi avem acasa cele 2 contracte dar nici unul dintrre ele nu au semnatura si stampila in original si unul nici semnatura sotului)
ce putem face??????
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:33, 4 Februarie 2016
A fost demarata procedura de executare silita sau faceti plati voluntare catre ei?
Cand a fost ultima plata?
facem plati voluntare. ultima plata a fost in octombrie 2015. la banca mai apare cu creditul? mi-a povestit o cunostiinta ca si el a patit la felc cu kruk dar creditul i-a fost platit din asigurare si el nu a mai platit nimic la kruk si la banca. se poate asa ceva?
multumesc
valoarea angajamentului de plata de 90000 lei minus cei 20.000 , rest de plata 70.000 lei ??????

pai cine a facut acest angajament ?
" in 2011 a fost un contract fara semnaturi originale pe valoarea de 57000 lei, in 2014 alt contract cu valoarea de 37000 lei "
insa nici un contract nu are semnatura original sau semnatura sotului
iar cand am cerut copii ale acestor contracte cu semnatura si stampila in original nu mi-au trimis si pe acel raspuns al lor au scris valoarea angajamentului de plata,,,etc
Cu semnaturi sau fara semnaturi pe contracte, prin plati, v-ati angajat sa achitati.
Cel mai ortodox ar fi sa vada un avocat actele si sa va spuna clar daca aveti sanse sau nu sa platiti. Asa din relatarile dvs. oricat de exhaustive ar fi, tot nu echivaleaza cu actele.

Alte discuții în legătură

Consultanta kruk Andreyx2 Andreyx2 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati sa elucidez o problema legata de KRUK INTERNATIONAL. Am avut un credit la BCR in valoare de 19000 lei. Dupa ce am platit 17500 ... (vezi toată discuția)
Negocieri cu recuperatorii de la kruk alexica alexica Firma Kruk mi-a pus poprire pe salariu ptr un credit neplatit la Brd pe1/3 din salariu.Mi-au cesionat creanta an valoare de 34000 an 2012 si poprirea au ... (vezi toată discuția)
Asigurare imobil cumparat prin prima casa 2- scenarii przybilla przybilla Buna! Am cateva dileme legate de asigurarea imobilului cumparat prin Prima Casa. Dupa cum stim, acest program obliga cumparatorul sa asigure locuinta impotriva ... (vezi toată discuția)