avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 231 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Autorizatie constructi casa din lemn cu fundatie de ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Autorizatie constructi casa din lemn cu fundatie de beton

Buna ziua am o nelamurire si as fi recunoscator daca mi-ati raspunde , am un teren intr-o localitate din provincie pe care se afla o casuta , dar care trebuie demolata (aici stiu ca imi trebuie autorizatie) pe locul caruia as dori sa construiesc o casuta din lemn cu FUNDATIE DE BETON dar ceva mai mare , intrebarea mea este daca imi trebuie autorizatie si plan pe toata constructia sau doar pe fundatia din beton? ( casa va fi doar din lemn) .... va multumesc

Alte discuții în legătură

Constructie fara autorizatie peugen peugen Buna ziua, Mi-am construit o casuta de vacanta, fara a avea proiect de executie. Constructia se afla intr-o zona destul de retrasa in intravilanul ... (vezi toată discuția)
O mare dilema daniela.ilea daniela.ilea Daca ma poate ajuta cineva ,detin o casa batraneasca cu un front stradal de 7 m dar in spate se lateste curtea ajungand la 13 m ,doresc sa construiesc o casa ... (vezi toată discuția)
Necesitate obtinere autorizatie de construire juridic dana juridic dana Am nevoie de autorizatie de construire in cazul in care doresc sa amplasez pe terenul proprietate, noua casute din lemn cu destinatia de spatiu pentru birou, ... (vezi toată discuția)