avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... In noul cod fiscal
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

In noul cod fiscal

Parintii care au in ingrijire o persoana adulta cu handicap grav imobilizat la pat benificiaza dupa noul cod fiscal de reducere la impozitul anual la primarie?Cine ne poate ajuta sa ne da articolul,legea etc.Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Bună ziua! as dori sa știu dacă, pentru cumpărături necesare ... KamyA. KamyA. Bună ziua! As dori sa știu dacă, pentru cumpărături necesare tatălui meu, persoana cu handicap grav, imobilizat, deținător de card de parcare persoana ... (vezi toată discuția)
Scutire ompozit persoana cu handicap jetli jetli Buna ziua! Sunt persoana cu handicap grav, fac hemodializa si spondilita cu poliartrita. Intrebarea este daca trebuie sa platesc impozit pe autoturism, ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit teren si cladire chivudana chivudana Tatal meu are certificat de handicap gradul 1 grav. Si pensionat cu pensie de munca. As dori sa stiu daca este scutit de impozit pe terenul si cladirea casei ... (vezi toată discuția)