avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Refuz indeplinire obligatii furnizor servicii
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Refuz indeplinire obligatii furnizor servicii

Buna ziua!
M-am inscris la un curs si ulterior am aflat ca informatiile prezentate pe site-ul organizatorului nu concorda cu realitatea (dupa ce am participat la prima sesiune de curs mi s-a comunicat ca trebuie sa platesc in plus pentru ceva ce pe site era prezentat ca fiind inclus in costul cursului). Dupa ce am sesizat acest lucru au modificat informatiile de pe site, insa am fost inspirata si am facut un print screen inainte :)
La inscriere am semnat un formular pe care exista mentiunea ca tine loc de contract, insa furnizorul refuza sa imi inmaneze un exemplar semnat si stampilat de ei. Eu am achitat o parte din curs si urmeaza sa achit a doua parte la urmatoarea sesiune. As vrea sa stiu:
- daca este corect sa nu platesc a doua transa pana nu primesc exemplarul meu din acel formular, deoarece intentionez sa fac o reclamatie si am nevoie de el;
- daca exista posibilitatea sa fiu despagubita pentru ca m-am inscris la curs fiind indusa in eroare de informatiile prezentate.
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Garantia de neconformitate la incaltaminte Ilinca1958 Ilinca1958 Daca pe site-ul unui magazin este un produs - in speta incaltaminte - prezentat ca fiind de calitate superioara si dupa ce il cumperi, dupa 35 de zile se rupe ... (vezi toată discuția)
Revisal dovada banca dia2120 dia2120 cine ma poate ajuta ....un angajat institutie publica imi cere dovada contract revisal pt banca.:(( nu reusesc sa l listez din program.stie cineva ???adica ... (vezi toată discuția)
Contract de confidentialitate nul? claudiaapo claudiaapo Buna ziua, Daca ma puteti ajuta cu o parere pentru urmatoarea speta: Un Contract de Confidentialitate(nu clauza sau act aditional) datat cu o zi ... (vezi toată discuția)