avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA VINZARE MASINA PT.ORICE PRET
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

VINZARE MASINA PT.ORICE PRET

AM CUMPARAT PE SOCIETATE O MASINA SI AS VREA SA O TREC PE PERSOANA JURIDICA(MASINA ESTE DIN 2007). O POT VINDE CU PRETUL PE CARE-L DORESC EU (CIT MAI MIC).
AM NEVOIE DE JUSTIFICARI(POLITIE...)
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 20:28, 2 August 2009
andutu a scris:

AM CUMPARAT PE SOCIETATE O MASINA SI AS VREA SA O TREC PE PERSOANA JURIDICA(MASINA ESTE DIN 2007). O POT VINDE CU PRETUL PE CARE-L DORESC EU (CIT MAI MIC).
AM NEVOIE DE JUSTIFICARI(POLITIE...)


:offtopic:
Scrierea nejustificata cu majuscule este greu de citit. Tineti cont ca folosirea excesiva a tehnicilor de subliniere a textului echivaleaza cu a tipa la ceilalti utilizatori, actiune care ar putea fi interpretata ca fiind agresiva in forum.
Incalcarea Regulamentului de postare se sanctioneaza in prima faza cu avertisment, care va fi public si se va posta de catre administrator / moderator in sectiunea de anunturi oficiale a forumului. Abaterile repetate pot duce la inchiderea contului (banare), temporara sau definitiva.
Doriti sa vindeti masina inmatriculata pe societate catre o alta persoana juridica? In regula ...nu vad care este problema....puteti factura la orice pret ...una este amortizarea masinii si alta este pretul de vanzare care poate fi oricare!
:D

Probabil ati vrut sa spuneti ca o vindeti la o persoana fizica, nu sa o treceti pe persoana juridica.Daca sunteti patron, puteti stabili orice pret "acceptabil".Cat de acceptabil, ramane de discutat...! Ar putea fi luata in calcul suma minima reprezentand pretul la fier-vechi sau programul "rabla".
Imi cer scuze!Eram atenta si la copil.
M-am exprimat grsit . Vinzarea vreau sa o fac catre o persoana fizica . #-o

Alte discuții în legătură

Caut avocat probono -lm POMPEIA POMPEIA CAUT AVOCAT PENTRU INCEPUT PROBONO IN LITIGIU DE MUNCA , DUPA OBTINEREA REANGAJARII SE INCHEIE CONTRACT . 0722137120 (vezi toată discuția)
Cod caen constructii statii electrice si parcuri eoliene alexandralincu alexandralincu CE COD CAEN CORESPUNDE PENTRU ASTFEL DE ACTIVITATI? CONSTRUCTII STATII ELECTRICE SI PARCURI EOLIENE MULTUMESC ANTICIPAT (vezi toată discuția)
Salarii compensatorii tiviki tiviki IN CAZ DE CONCEDIERE SINDICATUL NOSTRU A SEMNAT UN CRITERIU DE PLATI.EU MA INCADREZ LA 6 ANI VECHIME SI 4 SALARII,ASTA LA FIRMA UNDE LUCREZ.DAR MAI E SEMNATA O ... (vezi toată discuția)