avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Care este termenul de solutionare al dosarului pentru ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Care este termenul de solutionare al dosarului pentru titlu proprietate

Buna ziua,

Am cautat pe internet, insa nu am reusit sa gasesc raspunsul la intrebarea 'Care este termenul de solutionare al dosarului pentru titlu proprietate', odata ce a ajuns la prefectura (a trecut de primarie)

Cand am sunat prima oara la prefectura Tulcea, mi-au spus ca din momentul in care dosarul va ajunge la ei, sunt obligati sa il solutioneze in termen de 30 zile. Dosarul a ajuns la prefectura din 2013, si ne tot amana.
Daca as stii care este termenul legal de solutionare, as dori sa actionezcumva. Ce se poate face?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Acordare despagubiri pentru un dosar de retrocedare bogdan_gabriela bogdan_gabriela Buna ziua! In anul 2011 am castigat definitiv si irevocabil un proces de retrocedare pentru casa mamei mele, care a fost demolata in timpul regimului ... (vezi toată discuția)
Solicitare titlu de proprietate 2 elenaxyz elenaxyz Datorita unei mici greseli la ani,va scriu din nou putin mai pe scurt. In aprilie 2013,am solicitat Titlu De Proprietate Primariei Corbeanca,din cauza ... (vezi toată discuția)
Corectare titlu de proprietate AureliaC AureliaC Buna ziua, am un teren intravilan si vreau sa il intabulez, dar este gresit numarul de parcela pe titlul de proprietate. De un an de zile am documentele depuse ... (vezi toată discuția)