avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Declaratia 301 si 390
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Declaratia 301 si 390

Buna seara,

Va rog ajutati-ma, ca nu stiu trebuie sa depun D301 si D390?
Am o firma SRL-D, neplatitoare de TVA, avem achizitii de bunuri din Germania, am cerut de la Finante cod fiscal cu RO pentru a putea face achizitii din UE si ne-am inregistrat in ROI.
Factura emisa de la furnizorul din Germania este cu TVA, dar cu codul fiscal RO in scopuri de TVA. Este corecta factura asa? trebuie sa depun 301 si sa platesc TVA in Romania chiar daca l-am platit in Germania sau nu trebuie sa depun declaratia deloc? mai am nevoie de codul fiscal cu RO? cu ce cod sa cer facturile de acum incolo? mentionez nu voi avea achizitii de peste 10000 de euro.
Va rog ajutati-ma cu raspunsuri ca nu mai stiu ce sa fac!!! Va multumesc anticipat!!!!!!

Alte discuții în legătură

Pfa neplatitor tva, achizitie auto intracomunitara sylvia_dana2002@yahoo.com sylvia_dana2002@yahoo.com BUna Ziua, Daca un PFA neplatitor de TVA doreste sa achizitioneze din Germania un auto val. 30.000 eur si se inregistreaza in acest scop cu 091 pt TVA si 095 ... (vezi toată discuția)
Regim special masini second hand-declaratii, inregistrari miha1978 miha1978 Buna ziua! Va rog, daca se poate, sa ma ajutati cu un raspuns la o intrebare legata de urmatoarea situatie: Reprezint o firma din Romania neplatitoare de ... (vezi toată discuția)
Srl neplatitor tva inregistrat in roi adi1970 adi1970 SRL platitor de TVA lunar in 2010, cifra de afaceri pentru 2011 de 9000 Euro, inregistrat in ROI cu achizitii intracomunitare in valoare de 6000 Eur in 2011, a ... (vezi toată discuția)