avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Redobandire permis de conducere anulat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Redobandire permis de conducere anulat

Buna ziua.
In anul 2013 pentru săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat,respectiv,punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare sau de înregistrare,dupa judecarea cazului,s-a dispus suspendarea executarii pedepsei sub supraveghere pe durata unui termen de încercare de 5 ani cu mai multe măsuri de supraveghere şi obligaţii printre care sa nu conduc nici un vehicul pe toata durata supravegherii.
Acum conform politiei rutiere pot da iar de permis,dar conform hotararii mi se interzice sa conduc 5 ani.
Intrebarea mea este,daca se poate contesta interzicerea de a conduce pe toata durata supravegherii?
Mentionez ca hotararea este definitiva cu numarul de dosar 19855/197/2014 Brasov

Alte discuții în legătură

Numere rosii expirate si noul cod penal oltul oltul cu ce se pedepseste conducerea unui autoturism neinmatriculat conform noului cod penal? (vezi toată discuția)
Art 334 aln 4 Adrian banu Adrian banu Buna ziua! La acest articol ce pedeapsa pot primi? Menționez ca nu am mai avut incidente penale si ca mi am recunoscut greseala. Va multumesc de raspuns! (vezi toată discuția)
Dosar penal, ce urmeaza? didi23 didi23 buna. daca ti se face dosar penal pt conducere masina cu nr rosii expirate si false care sunt urmarile? ce urmeaza? se ajunge in tribunal? se da amenda? mersi (vezi toată discuția)