avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 219 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit cladire cu destinatie mixta - stabilire ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit cladire cu destinatie mixta - stabilire valoare de impozitare

Buna seara,


Referitor la impozitul pe cladiri cu destinatie mixta, va rog sa-mi comunicati/clarificati modul in care se stabileste valoarea de impozitare pentru un imobil (apartament) cu destinatie mixta, dobandit in urma cu 10 ani fata de anul de referinta (an referinta = 2016?) .
Este obligatoriu realizarea unei reevaluari ?

Astept clarificarile dvs.





Alte discuții în legătură

Impozite locale 2016 flo72 flo72 Buna seara, In noul Cod Fiscal care va intra in vigoare la 1 ianuarie 2016 se precizeaza ca valoarea impozabila pentru cladirile nerezidentiale se ... (vezi toată discuția)
Neplata impozit cladire nerezidentiala Negoita Daniela Negoita Daniela In anul 2015 am achiziționat impreună cu soțul meu o hală industrială pe care am inregistrat o imediat la fisc pentru impunere clădire și teren .Nu am ... (vezi toată discuția)
Proiect de act normativ - impozitarea clădirilor cu destinaţie mixtă - articol avocatnet Laura Ciobeica Laura Ciobeica [b]Impozitarea clădirilor cu destinaţie mixtă va fi clarificată prin noi modificări la normele Codului fiscal[/b] Normele pentru aplicarea noului Cod ... (vezi toată discuția)