avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... suspendare PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

suspendare PFA

buna ziua,
as dori sa va intreb care este procedura suspendarii temporare al unui Pfa infiintat de 2 ani dar care nu a inregistrat nicio activitate , nu s-au depus declaratii si nici nu s-au platit darile conform deciziei de impunere.Specific ca doresc aceasta suspendare pentru a intra in ccc.Ma pot impiedica acele datorii sa suspend activitatea?Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Firma cu datorii vreau s-o inchid. pot? cristinabucuresti cristinabucuresti Buna ziua. Am o firma care are 6000 ron datorie la stat. Impozite samd... As dori s-o pun pe zero cateva luni ca sa-mi pot plati datoria ( si sa nu mai ... (vezi toată discuția)
Suspendare pfa cu taxare la norma. este posibil? ioni69 ioni69 Buna ziua, Sunt inregistrat de ceva timp ca si PFA cu norma. Din cauze obiective as fi dorit sa suspend activitatea pentru o perioada de un an. Insa am ... (vezi toată discuția)
Pfa suspendat si activitate nereluata dupa suspendare mprv mprv Buna ziua, Am infiintat un PFA in 2008 la dorinta angajatorului, astfel toti \"angajatii\" au devenit PFA si colaboratori ai firmei. In 2011 s-a revenit la ... (vezi toată discuția)