avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... reconstituire vechime in cadru cap
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

reconstituire vechime in cadru cap

din 10 ani de vechime,in cadrul cap-ului local,mama mea nu gaseste decat 2 pe numele de dra...restul de 8 neputand fi identificati.arhiva se sustine ca a ars o parte,neexistand in cadrul primariei decat un registru{caiet} neoficial,pastrat de fosta secretara a primariei.restul de 8 fiind pe numele actual,specific asta...ce pot face pentru a reconstitui intreaga vechime si de unde sa incep.mentionez ca exista 2 vecine care au fost colegele ei de munca in cadrul cap-ului si pot fi folosite ca martori...va multumesc...
Cel mai recent răspuns: ionel8219 , utilizator 21:01, 22 Februarie 2016
Buna ziua,
Va sfatuiesc sa actionati in instanta primaria pentru a dispune reconstituirea vechimii in munca fie si pe baza depozitiilor vecinelor.
pai primaria ce treaba are cu cap-ul?au avut statute diferite
fosta secretara a avut registru,pentru ca ea a fost si secretara cap-ului...
trebuia sa si pazeasca matrapazlacurile,nu?in alta ordine ,daca cineva de aici a rezolvat asa caz,m-ar interesa si cat m-ar costa..rezolvarea?
Arhivele fostelor CAP-uri trebuiau predate de catre comisiile de lichidare primariilor din localitatile respective.
membrii primariei,sustin ca la evenimentele din 89...arhivele au fost arse...ei nu au nimic...rectific,din 10 am gasit 4...pe numele de dra...restul pe actualul nume nu-i gasim.daca ma poate sfatui cnv,de unde incep si cam cat ne costa intreaga reconstituire
Prin acţiunea,pe care o depuneti la Tribunal,chemati în judecată pe pârâtele PRIMĂRIA ... ... - PRIN PRIMAR si CASA JUDEŢEANĂ DE PENSII ....., solicitând instanţei ca, prin hotărârea ce o va pronunţa, să dispună reconstituirea vechimii ei în muncă, pentru activitatea depusă în cadrul CAP ......, cât priveşte perioada anilor ....... , perioadă pentru care nu există documente doveditoare , ca urmare a distrugerii acestora cu ocazia evenimentelor din anul 1989 şi a celor imediat subsecvente.

Alte discuții în legătură

Pierdut cartea de muncă din timpul comunismului Balan19 Balan19 Bună ziua , am o întrebare și sper ca cineva să imi ofere ajutorul. Bunicul meu a lucrat peste 30 de ani la CAP(cooperativa agricola productiva din timpul ... (vezi toată discuția)
Am pierdut cartea de munca cum procedez? o mai pot recupera si ... dinu154 dinu154 AM PIERDUT CARTEA DE MUNCA CUM PROCEDEZ.O MAI POT RECUPERA SI DE UNDE. (vezi toată discuția)
Reconstituire ani de munca Carmen Loiczli Carmen Loiczli As dori sa stiu cum pot sa imi reconstitui anii de munca in caz ca am pierdut cartea de munca. Pot afla unde sunt arhivele pentru IUGTC Intreprinderea de ... (vezi toată discuția)