Buna ziua,
Luna trecuta mi-a fost luat permisul de conducere pentru depasire viteza in localitate. As avea nevoie de un avocat care DOAR sa-mi scrie contestatiile pe perioada procesului. Nu trebuie sa umble pe la judecatorii! Cam la ce suma as ajunge ? Si pe cine imi recomandati in aceasta situatie?
Orice avocat va poate scrie o contestatie. Acest lucru il puteti face si dvs fara sa aveti nevoie de un avocat.
Aveti doar grija sa nu depasiti termenul de depunere a contestatiei.B-)
Pai mi-a fost suspendat dreptul de a conduce pe 90 de zile. Am fost oprit de catre un agent caruia i s-a comunicat prin statie cum ca aveam 103 km/h . Eu nu am semnat procesul verbal, iar procesul nu mi-a venit acasa. Am fost amendat pe data de 23 iunie.. deja e 4 august si n-am primit nici o veste. Am avut o "pila" la finante si au verificat cutia cu procese verbale care nu o procesasera inca .. din iunie. Au gasit-o la ei. Mi-au zis sa stau linistit ca e nul procesul (amenda se prescrie) pentru ca nu era semnat si nici nu era cu confirmarea de primire (ceva de genu, ca nu ma pricep f bine). Am cerut o copie a procesului verbal de la ei.. pentru ca nu am de gand sa astept pana se trezeste politia sa-mi trimia procesul acasa. Am verificat si la posta si nu a venit nimic. Dovada mi-a expirat pe 8 iulie. Intrebare: Pot sa fac plangere impotriva procesului verbal daca am copia aceasta? avand in vedere ca ei nu s-au chinuit sa-mi trimita nimic acasa. A, inca ceva, am sunat la inspectoratul de politie respectiv sa intreb unde imi este procesul.. si o doamna de acolo mi-a spus ca a verificat si procesul trebuia sa ajunga.. pentru ca a fost trimis.. culmea.. pe data de 7 iulie.. cu o zi inainte de expirarea dovezii (s-a cam balbait.. deci nu prea am crezut-o).
Va multumesc anticipat.
P.S : Se ofera cineva sa-mi ofere consultanta? Sa-mi scrie contestatiile defapt:) (contra cost of course)
Daca vi s-a dat aceea copie a procesului verbal...ce scrie , cand a fost incheiat procesul verbal? Pentru a face plangere contraventuionala trebuie sa prezentati si dovada cominicari.....iar asa ceva nu aveti.
Cat desptre motivare ca procesul verbal este nul pentru ca nu l-ati semnat....nu este adevarat.
Deci....care este data incheierii procesului verbal?
Amenda radar fix
Andrei T
in perioada in care acele camere radar fixe functionau ilegal am fost depistat de catre o asemea camera cu 91 km/h si cu 117 km/h in localitate in aceeasi zi. ... (vezi toată discuția)