avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Nevoie de avocat - retinere permis de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Nevoie de avocat - retinere permis de conducere

Buna ziua,
Luna trecuta mi-a fost luat permisul de conducere pentru depasire viteza in localitate. As avea nevoie de un avocat care DOAR sa-mi scrie contestatiile pe perioada procesului. Nu trebuie sa umble pe la judecatorii! Cam la ce suma as ajunge ? Si pe cine imi recomandati in aceasta situatie?

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Analore , utilizator 22:48, 5 August 2009
Orice avocat va poate scrie o contestatie. Acest lucru il puteti face si dvs fara sa aveti nevoie de un avocat.
Aveti doar grija sa nu depasiti termenul de depunere a contestatiei.B-)
Da, stiam ca pana si eu pot face contestatia respectiva. Dar as dori o contestatie facuta ca la carte :) sa am cele mai mari sanse de reusita.
Si cam ce doriti sa invocati in contestatie...:hm:,banuiesc ca sunt motive temeinice...:)
Pai mi-a fost suspendat dreptul de a conduce pe 90 de zile. Am fost oprit de catre un agent caruia i s-a comunicat prin statie cum ca aveam 103 km/h . Eu nu am semnat procesul verbal, iar procesul nu mi-a venit acasa. Am fost amendat pe data de 23 iunie.. deja e 4 august si n-am primit nici o veste. Am avut o "pila" la finante si au verificat cutia cu procese verbale care nu o procesasera inca .. din iunie. Au gasit-o la ei. Mi-au zis sa stau linistit ca e nul procesul (amenda se prescrie) pentru ca nu era semnat si nici nu era cu confirmarea de primire (ceva de genu, ca nu ma pricep f bine). Am cerut o copie a procesului verbal de la ei.. pentru ca nu am de gand sa astept pana se trezeste politia sa-mi trimia procesul acasa. Am verificat si la posta si nu a venit nimic. Dovada mi-a expirat pe 8 iulie. Intrebare: Pot sa fac plangere impotriva procesului verbal daca am copia aceasta? avand in vedere ca ei nu s-au chinuit sa-mi trimita nimic acasa. A, inca ceva, am sunat la inspectoratul de politie respectiv sa intreb unde imi este procesul.. si o doamna de acolo mi-a spus ca a verificat si procesul trebuia sa ajunga.. pentru ca a fost trimis.. culmea.. pe data de 7 iulie.. cu o zi inainte de expirarea dovezii (s-a cam balbait.. deci nu prea am crezut-o).
Va multumesc anticipat.

P.S : Se ofera cineva sa-mi ofere consultanta? Sa-mi scrie contestatiile defapt:) (contra cost of course)
Ultima modificare: Marți, 4 August 2009
kiddilau, utilizator
Daca vi s-a dat aceea copie a procesului verbal...ce scrie , cand a fost incheiat procesul verbal? Pentru a face plangere contraventuionala trebuie sa prezentati si dovada cominicari.....iar asa ceva nu aveti.
Cat desptre motivare ca procesul verbal este nul pentru ca nu l-ati semnat....nu este adevarat.
Deci....care este data incheierii procesului verbal?

Alte discuții în legătură

Contestare pv nesosit sebastiant sebastiant buna ziua, am fost oprit de politie cu depasire de viteza, am cerut sami arate verificarea metrologica a radarului dar politistul a refuzat ceea ce am ... (vezi toată discuția)
Amenda radar fix Andrei T Andrei T in perioada in care acele camere radar fixe functionau ilegal am fost depistat de catre o asemea camera cu 91 km/h si cu 117 km/h in localitate in aceeasi zi. ... (vezi toată discuția)
Termen prescriptie amenda BIROU EXECUTOR JUDECATORESC TEMNEANU IONUT BIROU EXECUTOR JUDECATORESC TEMNEANU IONUT Acum un an am fost oprit de un agent de politie care nu avea masina dotata cu aparat radar intro localitate din tara. Acesta mi-a comunicat ca am fost ... (vezi toată discuția)