avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Se poate sa platesc si chirie pe teren( la AFI ) si ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Se poate sa platesc si chirie pe teren( la AFI ) si impozit pe acelasi lucru la ANAF?

platesc chirie pe terenul curtii la AFI(fostul ICRAL) Circa financiara mi-a comunicat ca trebuie sa platesc IMPOZIT pe acelasi lucru...Daca este reala acest lucru va rog sa imi comunicati si mie Legea care reglementeaza acest lucru.

Cu multumiri

Alte discuții în legătură

Impozit pe chiria platita la afi Andreiapolzan Andreiapolzan platesc chirie pentru terenul din jurul case...(curte) la AFI(fostul ICRAL) Circa financiara mi-a comunicat ca trebuie sa platesc si impozit pe aceasta ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune cu statul Socol Socol Detin un imobil (Casa cu curte) de 294 mp in sectorul 2. Din acestia, 257 mp (casa cu terenul de sub casa), sunt cumparati, trecuti in cartea funciara pe ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune cu statul Socol Socol Detin un imobil cu curte de 294 mp in sectorul 2. Din cei 294 mp, 257 mp, inclusiv casa cu terenul de sub casa, sunt trecuti in cartea funciara pe numele meu. ... (vezi toată discuția)