avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... legislatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

legislatie

Buna seara ma numesc Anton Vasile ,sunt divortat am doi copii majori si as dori sa pot afla cum pot face un partaj ,,,,,exista o mica casa si ceea ce se afla in interior .....casa e construita pe pamantul de la parinti mei ,ce drepturi are fosta nevasta,,,,,,,,,,se poate sa renuntam la tot amundoi de acord comun si sa lasam copiilor tot ce avem in comun ,,,casa si bunurile.Cum ma sfatuiti ce pot sa fac,,,.VA MULTUMESC ANTICIPAT CU RESPECT Anton Ma scuzati e prima oara cand cer sfaturi si nu prea ma pricep nu stiu daca e bun ceea ce am scris va multumesc din suflet o seara frumoasa

Alte discuții în legătură

Taxe pentru experti mare mare Buna ZIua , As vrea sa stiu,in cazul unui partaj de bunuri ce experti trebuiesc chemati si ce taxe se platesc. Este vorba despre un teren proprietatea ... (vezi toată discuția)
Buna seara, divort terminat.urmeaza impartirea bunurilor. sotul ... achrisa achrisa Buna seara, Divort terminat.Urmeaza impartirea bunurilor. Sotul vrea o suma de bani si zice ca este legala si valabila o declaratie din partea lui la ... (vezi toată discuția)
Mostenire in timpul casniciei rabeiaurel rabeiaurel Sunt inca casatorit (urmeaza a se pronunta divortul in urmatoarele luni) iar ex-sotia a intentat procedura de partaj. imobilul format din 762 mp si o casa la ... (vezi toată discuția)