avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Plan de urbanism
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Plan de urbanism

Buna ziua

Am achizitionat de curand un teren aricol intr-un sat din judetul Alba. Terenul este intravilan. Doresc sa construiesc o casa de vacanta pe care o voi folosi maxim 3 saptamani pe an. Am luat legatura cu un proiectant si acesta a zis ca e mai bine sa o trecem ca fiind casa de locuit si nu casa de vacanta in cererea pentru certificatul de urbanism. Eu nu ma pricep deloc la asta. Ati putea sa ma lamuriti daca exista o diferenta sau daca ma influenteaza in vreun fel faptul ca trece "casa de locuit" si nu "casa de vacanta"?

Va multumesc. O seara frumoasa! #-o :((

Nu stiu daca am postat in topicul corect.. Daca am resit imi cer mii de scuze si ro un moderator sa mute discutia in topicul adecvat. multumesc

Alte discuții în legătură

Bună ziua! am nevoie de un sfat și intermediere pentru obținerea ... dumitrubasarab dumitrubasarab Bună ziua! Am nevoie de un sfat și intermediere pentru obținerea autorizației de construire + toată documentația necesară, pentru realizarea unei ... (vezi toată discuția)
Construire casa adelina_vlasceanu adelina_vlasceanu Am un teren intravilan. Vreau sa construiesc o casa. Nu pot din cauza unor cabluri de inalta tensiune care trec pe deasura terenului. Ce ma sfatuiti sa fac? ... (vezi toată discuția)
Teren intravilan arabil nicolae m nicolae m buna seara ! am cumparat un teren intravilan arabil cu numar cadastral si inscris in cartea funciara si vreau sa construiesc pe el, se poate?ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)