avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Proces verbal confiscare produse politia romana
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Proces verbal confiscare produse politia romana

Buna ziua, in urma unui control al politiei la punctul de lucru, sa dispus o amenda contaventionala precum si confiscarea unor produse pe motivul lipsesi etichetei traduse in limba romana. Au fost invocate art.1 lit. a din legea 12/1990 republicata si art.50 din legea 296/2004 rep. 2008. Este corecta confiscarea produselor? Nu sa tinut cont de documentele care dovedesc provenienta produselor.
Ultima modificare: Miercuri, 9 Martie 2016
nostradamus, utilizator

Alte discuții în legătură

Legea care interzice comercializarea unui bun fara document de provenienta? ContSters125947 ContSters125947 Buna ziua, Am si eu o nelamurire si anume: care este LEGEA CARE INTERZICE COMERCIALIZAREA UNUI BUN FARA DOCUMENT DE PROVENIENTA? Fiind persoana fizica daca ... (vezi toată discuția)
Vanzare marfa fara acte de achizitie bogobogobogo bogobogobogo Buna ziua Am vindut o cantitate de cherestea in valoare de 12.000 ,00 ron pentru care am eliberat factura . Problema este ca nu am acte de achizitie ... (vezi toată discuția)
Proces verbal confiscare marfa Gepetto25 Gepetto25 Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un sfat in privinta urmatoarei spete: Soferul Societatii XYZ a fost oprit de un echipaj al politiei rutiere. In urma ... (vezi toată discuția)