avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... teren extravilan si amenajare de terasa
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

teren extravilan si amenajare de terasa

Buna ziua, detin un teren extravilan care este la cativa metri de un sat, case batranesti.Terenul meu se numeste pasune si nu a fost nimic construit aici . Primaria nu vrea sa faca puz si pt o bucatica de teren sa-mi pot face o casa de vacanta. Pe un teren extravilan cum este al meu, pot sa fac o terasa acoperita care sa contina un cuptor si o soba, terasa care sa fie folosita de familie vara si poate uneori si iarna? Mi s-a spus de catre primar ca in niciun caz nu pot construi. DESI SUNT CASE LA DOAR CATICA METRI de teren (5m, 10m, 30m...pe trei din laturile terenului meu)
Chiar nu pot sa fac acolo nimic? Vreau o constructie usoara,ceva, dar un puz facut de mine este f scump si nici Primaria nu ma ajuta. Multumesc

Alte discuții în legătură

Teren agricol privat- obligativitatea de a ceda teren pentru drum stephanatsea stephanatsea Am cumparat un teren de 1000mp intr-o comuna de langa Sibiu. Inainte de dezmembrare, parcela din care am cumparat eu era de 5000mp cu o latime de 30m, cu ... (vezi toată discuția)
Pot construi pe teren extravilan? gideone gideone Vreau sa cumpar un teren extravilan care are deja construita o casa pe el. Casa este aproape daramatã dar are inca numarul pe ea. Initial terenul a fost ... (vezi toată discuția)
Pug-ul tine loc de puz si/sau pud? Cooman Cooman Buna ziua. Doresc sa cumpar o parcela de teren intr-un sat in plina dezvoltare langa Cluj-Napoca, Campenesti mai exact. Proprietarul mi-a prezentat un CF, ... (vezi toată discuția)