avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Protectie desen-model industrial inregistrat in Turcia
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Protectie desen-model industrial inregistrat in Turcia

Buna ziua,

Am urmatoarea intrebare:

Un Desen/model industrial care este inregistrat legal in Turcia,
dar nu este inregistrat OSIM, poate fi utilizat pe teritoriul Romaniei ?
Cum pot afla "teritorialitatea" pentru care un desen/model industrial are protectie ( acoperire ) ?

Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Decădere din drepturi andreipitesteanu andreipitesteanu În urmă cu ceva timp am inventat un personaj de desen animat. Am fost sfătuit să-l înregistrez la OSIM ca desen sau model industrial. Singura problemă ar ... (vezi toată discuția)
Pierdere drepturi osim Pixelut Pixelut Cu ani in urma am inregistrat la OSIM un model industrial, primind in acest sens si un certificat. Datorita neplatii taxelor de intretinere am fost decazut ... (vezi toată discuția)
Inregistrare grafica website osim sau orda? ana_tudose ana_tudose Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie. Grafica site-ului meu a fost furata, la fel ca si conceptul de design al afacerii. Furtul este flagrant si ... (vezi toată discuția)