avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1858 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Firma care plaseaza studenti in America!
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Firma care plaseaza studenti in America!

Sunt contabila unei firme care se ocupa cu plasarea fortei de munca, firma din Rom este neplatitoare de TVA
Are un acord incheiat cu o agentie din America, in care firma din Rom.este denumite agentie partenera iar firma din America este considerata sponsor.Firma din Rom trebuie sa recruteze studenti pentru trimiterea lor in America pentru 4 luni de zile.Partea americana sa furnizeze fiecarui student un serviciu .Firma din Rom trebuie sa incaseze si taxa pentru acest program iar partea americana va colecta aceste taxe de la agentia partenera din Rom.
Intrebarea mea este urmatoarea: daca SE DEPASESTE PLAFONUL DE TVA 65.000, trebuie sa devina platitoare de TVA, s-au se pot incadra aceste servicii la scutiri de TVA?

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Achizitie factura pe firma...bijuterii ionela11 ionela11 Bună seara, Situația este in felul următor: am primit o factura pe firma( firma este microintreprindere,) care este cu bijuterii cadouri de 8 mă ... (vezi toată discuția)
Impozit profit / impozit microintreprindere szasza szasza Buna ziua Va rog sa imi raspundeti ca in cazul unui SRL- D nou infiintat care va vinde produse importate, adica va avea, achizitii intracomunitare, in jur ... (vezi toată discuția)
Plafon cifra de afaceri pentru microintreprinderi Stefan_M Stefan_M Buna seara, am o nelamurire legata de noile modificari ale codului fiscal pentru anul 2016, mai exact fac referire la plafonul cifrei de afaceri, dupa cum se ... (vezi toată discuția)