avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Act sexual cu o fata de 15 ani.
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Act sexual cu o fata de 15 ani.

Buna dimineata, am si eu o intrebare simpla... Umblu de ceva timp cu o fata micuta ca sa zic asa. Ea are 15 ani in momentul asta dar umblu cu ea de la 14 ani (nu stiam ca are 14) intr o seara am fost prinsi de parintii ei la bloc fiind vecini... Am avut parte de un scandal montru si au zis ca vor merge la politie... Desigur a doua zi am discutt cu ei si le am spus ca stiam ca are 17 ani sinca nu am intentii de prost gust cu ea... Au zis ca o duc la ginecolog...fata fiind virgina a fost ok dar au spus ca daa nu o las in pace vor depune plangere la politie impptriva mea si de acolo mai departe. Am continuat sa vb la tel... Si intr un final sa ne intalnim iar. Mentionez ca fata a implinit 15 ani si este virgina , nu m am atins de ea in nici un fel. Am pastrat iubirea la un nivel normal fara sex sau prostii... Totusi acum fata vrea. A spus ca e momentul in care vrea sa inceapa viata. Vrea sa fcem dragoste. Am inteles totusi ca de la 15 ani are constintamant limitat ... Adica trebuie acceptul unui ginecolog ca e pregatita sa faca sex. Cum se procedeaza... As vrea totusi raspunsuri alaturi de subiect. Noi avem o relatie nu e vb de sex si atat... Avem 8 luni de cand auntem impreuna . ce ma sfatuiti
Cel mai recent răspuns: bogdanida , utilizator 00:15, 16 Martie 2016
Dvs cati ani aveti ?
Ea nu are nevoie de acceptul nimanui, dar asta nu inseamna ca e pregatita.
Ultima modificare: Marți, 15 Martie 2016
gi-jane2, moderator
Sfatul meu, nu cred ca sunteti pregatiti nici unul dintre noi pentru asa ceva.
Nu am auzit de vreo lege care sa specifice ca fata are nevoie de consimtamantul medicului legist pentru a putea incepe relatiile sexuale. "Consimtamantul" de care are nevoie este propria judecata!
jane 2 am 25 ani.
Maryoku cum ai ajuns la concluzia ca eu nu as fi pregatit... e vorba de partea juridica nu cea fizica...
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Moral, dvs. 25 ea 15. Dvs. sunteti pregatit, cum sa nu fiti pregatit. Nu incape indoiala. Lupul intotdeauna si-a dorit mioara. Sa fim seriosi. Ati facut-o din vorbe. Ce sa stie fatuca la 15 ani? Normal ca vrea si ea. Hormonii umbla. Doar ca dvs. ar trebui sa fiti mai intelept si sa o lasati sa se mai coaca.Credeti ca la 15 ani e normal sa inceapa viata sexuala? E un copil. Art. 198 din Codul Penal Actul sexual cu un minor.Actul sexual, de orice natură, cu o persoană de sex diferit sau de acelaşi sex, care nu a împlinit vârsta de 15 ani, se pedepseşte cu închisoare de la 3 la 10 ani şi interzicerea unor drepturi.Cu aceeaşi pedeapsă se sancţionează actul sexual, de orice natură, cu o persoană de sex diferit sau de acelaşi sex între 15-18 ani, dacă fapta este săvârşită de tutore sau curator ori de către supraveghetor, îngrijitor, medic curant, profesor sau educator, folosindu-se de calitatea sa, ori dacă făptuitorul a abuzat de încrederea victimei sau de autoritatea ori influenţa sa asupra acesteia.
Dacă actul sexual, de orice natură, cu o persoană de sex diferit sau de acelaşi sex, care nu a împlinit vârsta de 18 ani, a fost determinat de oferirea sau darea de bani ori alte foloase de către făptuitor, direct sau indirect, victimei, pedeapsa este închisoarea de la 3 la 12 ani şi interzicerea unor drepturi.
Detalii: [ link extern ]
Daca o iubiti mai asteptati ca e de la sine inteles ca acordul parintilor fetei nu il veti avea pentru ca la 16 ani sa va adresati instantei. Inca 3 ani nu e mare lucru la asa o dragoste mare si curata ca a dvs.
Ultima modificare: Marți, 15 Martie 2016
Justitiarul711, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
bogdanida a scris:

jane 2 am 25 ani.
Maryoku cum ai ajuns la concluzia ca eu nu as fi pregatit... e vorba de partea juridica nu cea fizica...

Om în toată firea în vârstă de 25 de ani, nu aveți dreptul nici legal și nici moral să corupeți o minoră.
Fata trebuie să meargă la școală, să învețe și să crească. Nu este pregătită psiho-afectiv și poate nici fizic până la 18 ani.
Riscați să faceți ani grei de temniță pentru corupere de minori, cum v-a spus mai sus userul justitiarul711, și chiar nu se merită.
Chiar nu mai sunt femei/fete trecute de 18 ani?!

Alte discuții în legătură

Este sau nu corupere de minori? Florin2430 Florin2430 Buna ziua,am 17 ani in decembrie voi implini 18,prietena mea are 14 ani si 6 luni,tatal ei nu este de acord cu relatia noastra si vrea sa sesizeze ... (vezi toată discuția)
Ce pot pati daca am facut sex cu o fata de 15 ani iar eu am 20? allex93 allex93 Buna . am si eu o problema si as vrea sa ma ajutati cat mai repede cu niste informatii. Eu sunt impreuna cu o fata de 9 luni de zile si am intretinut relatii ... (vezi toată discuția)
Corupere de minori iulian11 iulian11 buna la toti. am si eu o intrebare daca nu va suparati. care e diferenta dintre act sexual cu minor si viol minor? adik ma refer la faptul dak persoana ... (vezi toată discuția)