avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... certificat de urbanism
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

certificat de urbanism

Buna dimineata! am un teren de 2100 mp intr-o comuna, pe care vreau sa construiesc o hala de depozitare .Proiectantul imi cere un certificate de urbanism al terenului. cel care emite certificatul de urbanism .Va rog spuneti-mi ce acte sunt necesare pt eliberarea acestui certificate de urmanism conform noii legislatii?

Alte discuții în legătură

Cine emite autorizatie de constructie? cristifp cristifp Buna ziua! Am si eu un teren extravilan, cu CF, in cadrul teritoriului administrativ al unei comune si doresc ca construiesc pe acesta o hala si as dori sa ... (vezi toată discuția)
Hala productie publicitara mirelahanganu mirelahanganu Buna ziua , Vreau sa cumpar o bucata de teren de aprox 500 mp . Inainte de a-l cumpara am inteles ca trebuiesc indeplinite niste conditii . Va rog sa-mi ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie garaj Dragon88 Dragon88 Buna ziua! Detin un garaj in suprafata de 50mp. As vrea sa stiu daca am posibilitatea sa ii schimb destinatia in spatiu de locuit si totodata sa stiu daca ma ... (vezi toată discuția)