avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Masaj si alte activitati la sediu
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Masaj si alte activitati la sediu

Buna ziua,

am un SRL-D nou infiintat in care doresc sa desfasor intr-un spatiu care figureaza ca sediu social urmatoarele activitati: intretinere corporala (explicit masaj de relaxare si intretinere) si activitati creative pe partea de handmade (tesut la razboi,crosetat si olarit).

As dori sa stiu daca exista o reglementare legala care ma impiedica sa realizez aceste activitati sub acelasi acoperis si care este aceasta.

Mentionez ca nu este vorba despre un salon de masaj, sunt doar eu tehnician maseur si doresc sa realizez si alte activitati in timpul zilei acolo.

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Infiintare srl-d Simmmona Simmmona Buna ziua, intentionez sa-mi deschid un SRL-D urmand ca sa realizez urmatoarele obiecte de activitate: - productia de handmade si comercializarea cu ... (vezi toată discuția)
Probleme autorizare pfa - tehnician maseur monamasaj3226 monamasaj3226 Am absolvit un curs complex de masaj cu durata de 9 luni. Diplome recunoscute de Ministerul Muncii si de Ministerul Invatamantului. COR vechi 3226 - ... (vezi toată discuția)
Ce forma juridica pot alege ca si kinetoterapeut (pfi, ii ,?) daca activitatea apartine de caen8690 smarakineto smarakineto Doresc sa fac masaj (relaxare, intretinere, reflexoterapie, terapeutic etc) , gimnastica (pt gravide, terapeutica , aquagym etc) si cursuri de educare ... (vezi toată discuția)