avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... RECLAMATIE INSPECTORAT SCOLAR
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

RECLAMATIE INSPECTORAT SCOLAR

Problema Juridica: BUNA ZIUA! SUNT INVATATOR SI AM O PROBLEMA CU O MAMICA, PRIMIND LA NIVELUL SCOLII SI LA INSPECTORAT O RECLAMATIE DE LA ACEASTA: CUM CĂ ”I-AM ABUZAT PSIHIC SI FIZIC, CU VANATAI PE CORP, COPILUL DIN CLASA I”. EU NU AM FĂCUT ACEST LUCRU, MAMA ELEVULUI DORIND SA SE RAZBUNE PE MINE, PENTRU CA AM POFTIT-O AFARĂ DIN CLASA, DEOARECE ISI PERMITEA SA INTRE IN ORICE MOMENT, IN TIMPUL ORELOR, UNEORI MANIFESTANDU-SE URAT SI AVAND UN LIMBAJ VULGAR, IN PREZENTA ELEVILOR... DOAMNA IN CAUZA ARE RECLAMATII SCRISE LA ADRESA MAI MULTOR PERSOANE DIN SCOALA, AMENINTAND CA MAI URMEAZA SI ALTII... DE FAPT, CU ASTA SE OCUPA...LA NIVELUL SCOLII, COMISIA DE CERCETARE DISCIPLINARA, CARE S-A OCUPAT DE CAZUL MEU, A STABILIT, CONFORM PROCEDURILOR LEGALE, CA NU MA FAC VINOVATA DE ACELE ACUZATII, IAR CEEA CE SPUNE DOAMNA NU SE VERIFICA. TOTI CEILALTI PARINTI AI CLASEI AU AVUT NUMAI CUVINTE DE LAUDA LA ADRESA MEA, NU A RECLAMAT NICIUNUL CEVA URAT DESPRE MINE SI M-AU SUSTINUT, LUCRU CONSEMNAT INTR-UN PROCES VERBAL, DAR SI IN CHESTIONARELE SPECIFICE APLICATE. MAMICA RESPECTIVA NU ESTE MULTUMITA DE REZULTAT, A MUTAT COPILUL LA ALTA SCOALA SI AMENINTA CA MERGE MAI DEPARTE... CE URMEAZA SA SE INTAMPLE ”MAI DEPARTE”, CUM SPUNE DANSA? MENTIONEZ CA NU AR TREBUI SA EXISTE PROBE PALPABILE (MEDICINA LEGALA) IN LEGATURA CU ABUZURILE MENTIONATE, PENTRU CA NU AM SAVARSIT ACESTE FAPTE... POATE SA MA DEA IN JUDECATA FARA PROBE? COPILUL DANSEI ERA AFECTUOS CU MINE, COMUNICAM, INVATA FOARTE BINE, ESTE FOARTE RESPECTUOS... NU AM AVUT PROBLEME CU EL, DECAT O SIGURA DATA, CAND MI-AM PERMIS SA IL ”ABUZEZ PSIHIC”, FACANDU-I O SIMPLA OBSERVATIE CA NU ARE ECHIPAMENTUL PENTRU SPORT LA EL... CE MA SFATUITI?
In primul rand va sfatuim sa nu mai scrieti cu litere mari! Este greu de citit si apoi despre scrisul cu litere mari se spun mai multe...
In al doilea rand, daca va face vreo reclamatie la politue sau va da in judecata va puteti apara prezentand dovezi ale rezultatuluu cercetarii disciplinare. Trebuie sa prezinte dovezi pentru acuzatiile pe care le face. Puteti proba si prin faptul ca persoana a facut reclamatii si altor persoane din scoala si care nu s-au confirmat.
Buna ziua ! Copilul me este in clasa 8 -a , semestrul trecut una din colegele copilului meu dorea sa fie pregatita la una din materii , ne gasindo pe doamna in scoala ea propus copilului meu si altei colege de ale lor sa mearga la dansa acolo am inteles ca ar fi sunat la interfon de cateva ori si au plecat . Am fost la scoala sa vorbesc cu doamna profesoara si doamna diriginta , care au spus ca toti cei trei copii , au urmarit copilu doamnei profesoare si ca atunci cand copilu a intrat in scara ei au sunat la interfon dupa care au fugit , mi-sa comunicat atunci ca i.se va schimba nota la purtare. Nu vreau sa credeti ca sunt deacord cu ceia ce au facut copii , dar nu e normal sa ma trezesc cu nota scazuta la purtare la nota 6 pentru o copilarie , am incercat sa vorbesc cu doamna diriginta si mi.sa spus sa ma duc unde vreau eu sa reclam ca asa sa hotarat ! Va multumesc si va rog sa imi raspundeti daca e normal cum s.a procedat !
Sesizati printr-o petitie conducerea scolii si apoi inspectoratul scolar daca nu va multumeste raspunsul primit.
Buna dimineata nu mai stim cum sa rezovam unele probleme din clasa fiului meu sunt cativa copii cu probleme grave de comportamen am facut atatea plangeri si la Dna Diriginta Lazar Natalia cat si la Dnl Director Culinovschi Dan Corneliual scoli Mircea Santimbreanu din sectorul 5 si efectiv nu ii inteteseaza ce se intampla efectiv suntem ignorati de acestia sfatuitine unde putem rezolva problema multumesc!
Sesizati prin petitii inspectoratul scolar Bucuresti, ministerul educatiei nationale si presedintia.

In petitie va adresati tuturor si le trimiteti aceeasi petitie.
O puteti face si prin email si prin prezentare la sediul autoritatilor pentru a obtine un numar de inregistrare.
Avand in vedere ca nu sunt formulare electronice, nu veti primi reply automat cu nr de inregistrare, numai lui Klaus ii puteti transmite petitia prin intermediul site-ului oficial.
[ link extern ]

in mod sigur veti primi nr de inregistrare la petitie astfel incat sa va referiti ulterior la nr ei cand veti solicita si urmari rezultatul petitiei.

"Catre
Presedintia Romaniei - Dlui Presedinte Klaus Werner Iohhanis
Email: procetatean@presidency.ro
Ministerul Educatiei Nationale - Dnei Ministru interimar Rovana Plumb
Email: drp@gov.ro
Inspectoratul scolar al mun. Bucuresti - Dnei Inspector scolar general Ioana Mihaela Neacsu
Email: office@ismb.ro

Subsemnatul, bla bla cu dom. in B, str...nr....bl...sc...et...ap....sector 5, avand CI seria....nr.... eliberata de SPCLEP sector 5 la data de ........, in calitate de parinte al minorului .... din clasa.... scoala....mun... va aduc la cunostinta urmatoarele

bla, bla, bla

Rog prin prezenta dispunerea de urgenta a masurilor necesare pentru asigurarea unui mediu educational corespunzator si potrivit prevederilor Legii educatiei nationale nr. 1/2011 cu modificările și completările ulterioare.

Va multumesc.

Cu stima, Data zz/ll/2018
XY (nume/prenume/semnatura)
"


ISB
office@ismb.ro

MEN
Ministerul Educaţiei Naţionale, Str. Gen. Berthelot 28-30, Sector 1, 010168, Bucureşti
Tel. Centrală: 021/405.62.00; 021/405.63.00

In locul MEN trimiteti petitia la guvern, veti primi un raspuns ca petitia a fost directionata catre MEN iar daca o pun iar pe Abramburica la minister, poate isi fac si ei o adresa de email unde sa trimiteti o petitie! Sunati si la centrala si solicitati o adresa de email.

drp@gov.ro

Trimiteti petitia si la presedintie, first lady lucreaza in invatamant si veti primi raspuns in mod sigur
[ link extern ]
si la
procetatean@presidency.ro
Ultima modificare: Miercuri, 14 Noiembrie 2018
cyan, moderator

Alte discuții în legătură

Profesor abuz in serviciu ioana19 ioana19 Buna ziua. Daca un porf,are boala pe mine,si pot demonstra ca din cauza aia imi da note mici,desi stiu si invat,multai bine decat restul,se face vinovat de ... (vezi toată discuția)
Copilul meu a fost terorizat de profesori la scoala sept_mihaela sept_mihaela [quot]Fetita mea de 16 ani a fost terorizata un an de zile la scoala de diriginta si implicit si de prietenele ei celelalte profesoare,pana cand m-a sunat ... (vezi toată discuția)
Abuz in serviciu, trafic de influenta sau sunt eu de vina ? rcip78 rcip78 Buna ziua .dupa acest sper scurt istoric al evenimentelor as vrea sa ma sfatuiti ce e mai bine de facut,sunt tatal unei eleve de clasa a 7a iar in momentul in ... (vezi toată discuția)