Astazi a avut loc o aliniere ciudata de numere, respectiv, la ora 12si 34 de minute, 56 de secunde , pe data de 07-8-2009. Se va mai intampla abia peste 1000 de ani. Se zice ca era bine la acea ora sa ne propunem ceva maret, care s-ar fi realizat sigur. Eu mi-am propus ceva ,insa cam peste 5 minute, cand am aflat.Voi stiati? si daca da, ce anume v-ati propus?:)
Legally, eu as pune intrebarea altfel: miercuri a fost cutremur, joi a fost eclipsa de luna, azi s-au "aliniat" cele 9 cifre.
Maine ce se mai intampla? :rolleyes:
Eu mi-am propus sa abordez numai gandirea pozitiva.asa incat, presimt ca daca maineva mai avea loc vreun eveniment, acesta va fi unul benefic. De fapt, uzez la maxim de ,,legea atractiei". ;):P
Legally, "legea atractiei " functioneaza oricum...mai poate fi numita si "legea rezonantei" :"Energiile asemanatoare atrag particule asemanatoare, datorita campurilor lor electromagnetice, astfel, orice trimitem in exterior, ca gand, cuvant sau actiune, este amplificat si returnat catre noi", este o lege a Universului :)