avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Acte radiere auto
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Acte radiere auto

Pot radia un autoturism ce apartine unei persoane decedate in lipsa succesiunii daca sunt sotia defunctului? Masina nu mai exista.Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:45, 19 Martie 2016
Exista vreun document care sa dovedeasca instrainarea sau distrugerea masinii?
Radierea se poate face numai la cererea proprietarului sau a imputernicitului acestuia.
Pentru a face radierea trebuie sa faceti succesiunea. Autoritatile (fusc, politie) nu pot radia masina doar la cererea unui posibil succesor. Daca sunt mai multi mostenitori sitùatia se complica, trebuie imputernicut un singur mostenitor care sa se ocupe de radiere.
Nu puteti radia autoturismul in lipsa unui certificat de mostenitor.
Multumesc pentru raspuns! Nu exista decat cartea de identitate si impozitele care vin in continuare.
Multumesc pentru raspuns!
Nu ati relatat conditiile in care masina a disparut. A fost vanduta fara acte, furata, etc.
Functie de modalitatea de disparitie se pot cauta solutii. E bine ca mai aveti un document original CIV. La fisc si politie trebuie sa prezentati o justificare in vederea radierii, nu puteti spune doar ca masina nu mai exista.

Alte discuții în legătură

Radiere auto fara acte alin-m alin-m Am mostenit de la tatal meu numai in acte un autoturism care nu mai exista (cred ca l-a dat la fier vechi), pentru care nu am nici un fel de acte (carte de ... (vezi toată discuția)
Radiere auto Carmen Iuga Carmen Iuga Cum pot radia un autoturism in calitate de unic nostenitor al proprietarului, fara ca acesta sa fie inclus in masa succesorala? Doresc radierea intrucat acesta ... (vezi toată discuția)
Radiere auto claudiu palote claudiu palote Buna ziua,revin din nou cu o problema delicata : mi-am cumparat o masina inmatriculata in romania dar eu sunt rezident in Spania,locuiesc momentan aci si auto ... (vezi toată discuția)