Exista vreun document care sa dovedeasca instrainarea sau distrugerea masinii?
Radierea se poate face numai la cererea proprietarului sau a imputernicitului acestuia.
Pentru a face radierea trebuie sa faceti succesiunea. Autoritatile (fusc, politie) nu pot radia masina doar la cererea unui posibil succesor. Daca sunt mai multi mostenitori sitùatia se complica, trebuie imputernicut un singur mostenitor care sa se ocupe de radiere.
Nu ati relatat conditiile in care masina a disparut. A fost vanduta fara acte, furata, etc.
Functie de modalitatea de disparitie se pot cauta solutii. E bine ca mai aveti un document original CIV. La fisc si politie trebuie sa prezentati o justificare in vederea radierii, nu puteti spune doar ca masina nu mai exista.
Radiere auto
Carmen Iuga
Cum pot radia un autoturism in calitate de unic nostenitor al proprietarului, fara ca acesta sa fie inclus in masa succesorala? Doresc radierea intrucat acesta ... (vezi toată discuția)
Radiere auto
claudiu palote
Buna ziua,revin din nou cu o problema delicata : mi-am cumparat o masina inmatriculata in romania dar eu sunt rezident in Spania,locuiesc momentan aci si auto ... (vezi toată discuția)