avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 care e codul caen potrivit
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

care e codul caen potrivit

Buna ziua,
am un srl si recent am un contract prin internet prin care prestez servicii exclusiv online catre o firma externa. Sunt un fel de manager de operatiuni, coordonez o echipa care dezvolta site-uri, face grafica pe net. Mai si verific munca facuta de ceilalti, planific actitatile echipei, documentez procesele. Tot ce fac tine de IT in viziunea mea.
Intrebarea este ce cod CAEN s-ar preta ca activitate principala la asa ceva?

6209 Alte activităţi de servicii privind tehnologia informaţiei
sau 6399 Alte activităţi de servicii informaţionale n.c.a.
sau altul?
Ideea este ca vreau sa ma incadrez cu 3% ca microintreprindere si nu cu 16%.
Orice parere mi-ar fi de ajutor
Multumesc

Alte discuții în legătură

Cod caen pentru intermediere vanzari online costi4 costi4 Buna ziua, ma intereseaza ce cod CAEN trebuie pentru a intermedia vanzari pe internet. Este posibil ca o PFA sa aiba 2 coduri CAEN diferite. Pentru ... (vezi toată discuția)
În ce caen mã pot încadra ? poate cineva sã mã lumineze ? Comix Comix Bună ziua, Doresc să înfiinţez o firmă de prestări servicii(IMM), nu reuşesc să îmi dau semana în ce CAEN mă încadraz. Descrierea ... (vezi toată discuția)
Coduri caen consultanta si incadrarea ca microintrepr Ral_uca Ral_uca Buna ziua, 1. va rog sa ma ajutati si pe mine sa inteleg care din urmatoarele coduri caen intra sub incidenta art 112.1/a1 (realizează venituri, altele ... (vezi toată discuția)