avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... litigii munca
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

litigii munca

Buna seara,
Sunt reclamant intr-un dosar alaturi de mai multi colegi iar cauza a fost declinata de la Tribunalul Bucuresti la Tribunalul Hunedoara noi avand domiciliul in Judetul Hunedoara. Problema este ca Tribunalul Bucuresti a disjuns cauza mea, nu stiu din ce motiv, si a trimis cauza la Tribunalul Timis. De acolo a fost declinat la Tribulalul Hunedoara.
Intrebarea este ce pot face sa se judece cauza mea cu a colegilor asa cum a fost actiunea initiala.
Cel mai recent răspuns: tichil , utilizator 20:57, 24 Martie 2016
Ce obiect are actiunea dvs?
Drepturi banesti
Actiunea se judeca la Tribunalul in raza caruia aveti domiciliul sau locul de munca.
Da toti avem domiciliul in Judetul Hunedoara si cazul meu a fost disjuns, nu stiu din ce motive, a ajuns la Timisoara si acum la Hunedoara. Intrebarea este daca mai poate fi conexat cu dosarul colegilor asa cum a fost actiunea initiala.
Si cum a ajuns la Tribunalul BucurestI?

Alte discuții în legătură

Competenta teritoriala tribunal jordy7 jordy7 Suntem un sindicat cu membri din trei judete si dorim sa actionam in judecata compania pentru drepturi banesti. Pentru ca avem o experienta anterioara, cand ... (vezi toată discuția)
Drepturi banesti jordy7 jordy7 Sindicatul nostru are membrii din trei judete: Constanta, Ialomita si Calarasi. Am actionat in judecata Compania, pentru drepturi banesti, in judetul ... (vezi toată discuția)
Pot conexa dosarele? Jayr Jayr Speta: s-a introdus o actiune pentru anularea a 2 procese verbale de contraventie, care au ca obiect aceasi persoana, pentru aceeasi fapta, date in aceeasi zi. ... (vezi toată discuția)