avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... curte comuna
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

curte comuna

buna ziua,as dori sa aflu ce pot face in cazul in care am un apartament intro curte comuna imobil aflat in forma de el,la parter iar deasupra un apartament cu o familie care are o scara laterala pe care urca separat,iar mie imi ramane curticica patrata unde nu ar avea nimeni acces deoarece numai eu sant jos,dar cei de sus tot isi baga alaturi de scara uscatorele de rufe practic in geamul meu si sub scara catrafuse invocand ca e curte comunaX-(.in fata mai e o parte de imobil cu 2 etaje dar ok,nu exista asociatie locatari

Alte discuții în legătură

Curte comuna alexamanu alexamanu locuiesc intro curte comuna la vila cu 3 etaje in forma de l,eu stand la parter iar un vecin are scara laterala pe care urca sus separat,sub scara un loc ... (vezi toată discuția)
Uscatoria. xzy xzy Blocul in care locuiesc are 8 scari a cate 7 etaje + parter. La fiecare etaj exista cate o uscatorie de 2m/4m. La 7 scari din cele 8 aceasta uscatorie exista ... (vezi toată discuția)
Pe scara noastră, intr-un bloc de 4 etaje, exista la etajul ... George Vas George Vas Pe scara noastră, intr-un bloc de 4 etaje, exista la etajul 4 o uscatorie. Ea este intens folosita de unul din locatari (de la parter), mult peste necesarul ... (vezi toată discuția)