avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cod CAEN 4779
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cod CAEN 4779

Am o Intreprindere individuala. Pe Certificatul de intregistrare am codul CAEN 4779 comert cu amanuntul al bunurilor de ocazie vandute prin magazine si am un magazin second hand. Vreau sa aduc paleti cu stocuri de Germania, marfa noua cu eticheta, imbracaminte, incaltaminte, casnice, electrocasnice. Pot sa vand pe acelasi cod sau imi trebuie alte coduri? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Coduri caen anita22 anita22 Buna ziua, mi-am deschis un magazin second de imbracaminte cu autrizatie persoana fizica cu codul caen 4779(comert cu amanuntul al bunurilor de ocazie vandute ... (vezi toată discuția)
Cod caen magazin electronice maiuca maiuca Buna ziua, as dori sa deschid un magazin de electronice, electrocasnice, jucarii. Produsele figureaza ca fiind second-hand, doresc sa le import si sa le vand ... (vezi toată discuția)
Alegere cod caen srl diana125 diana125 Buna seara! Vreau sa-mi deschid un magazin de tip second hand in care sa vad haine, incaltaminte, accesorii si produse de uz casnic. ce coduri CAEN ar trebui ... (vezi toată discuția)