avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Calitate asigurat cnas
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Calitate asigurat cnas

Am incercat aplicatia cnas, raspunsul a fost ca nu sunt asigurata dar am card emis. Am revenit de 3 luni la locul de munca(lucrez de 6 ani) din concediu de crestere copil. Cei de la resurse umare dau din umeri spunand ca au trimis datele si medicul de famile la fel, nu are ce verificare sa faca, timp in care eu nu pot beneficia de nimic prin casa. Cine e vinovat? O alta colega intoarsa dupa mine la servici, apare ca asigurata. Au uitat cei de la hr sa.si faca treaba cand a venit vorba de mine sau mai rau angajatorul nu plateste darile catre stat, cu toate banii se opresc din salariu? De la hr au spus ca daca nu apar ca asigurata imi dau o adeverinta s.o duc la casa..pai asta e procedura, face angajatul demersurile. Daca nu apar ca asigurata, nu apar nici de cand sunt luata in evidenta la mf? Am mai avut o problema in trecut la mf cand vreo 3 luni nu am aparut inscrisa pe nicaieri, nici acum nu stiu din vina cui. Eu sunt cea pagubita si nimeni nu vrea sa ma lamureasca. Daca nu verificam eu, doamne fereste aveam vreo urgenta medicala, ce se intampla?

Alte discuții în legătură

Card de sanatate national leonardy44 leonardy44 Buna seara! unde ma pot adresa pt obtinerea cardului de sanatate; -la casa de asigurari apare ca sunt asigurat dar fara card emis; -am intrebat la casa cand ... (vezi toată discuția)
Card de sanatate persi persi Eu si sotul meu nu am primit inca cardul de sanatate. Am verificat si in sistemul siui daca suntem asigurati si apare ca suntem , ma gandeam ca poate fi o ... (vezi toată discuția)
Gravida 17 ani, asigurare stoicadanut92 stoicadanut92 buna sunt larisa si am 17 ani si vreau sa stiu daca mai platesc ceva la maternitate mam mutat la sotul meu in buftea si doctora de famile mia spus ca numai ... (vezi toată discuția)