avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... TAXA TV societate comerciala
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

TAXA TV societate comerciala

Buna ziua,

Am primit o notificare de plata de la TVR pentru una dintre societatile comerciale care isi are sediul social la o adresa care este locuinta personala si unde deja se plateste pt una dintre societatile din grup, pe factura de la Enel, taxa radio 30 lei si taxa tv 50 lei. Punct de lucru nu avem pt ca nu avem angajati pe aceasta societate, utilizam angajatii celorlalte societati din grup care au punct de lucru.
In 2014-2015 cand am primit notificare de plata de la Societatea de Radiodifuziune le-am argumentat cu Deciziile ICCJ ca nu suntem obligati sa platim taxa radio iar cand am primit notificare de la Enel am facut o declaratie pt societatea pe numele careia este factura de energie electrica, astfel se plateste deja pentru una dintre societatile care au sediul la respectiva adresa.

Trebuie sa platim pentru fiecare societate cu sediul la aceeasi adresa aceasta taxa tv care este oricum neconstitutionala, in conditiile descrise mai sus?
In Legea 41/1994 exista un articol in acest sens?
Neavand facturate serviciile acestea ni se pot imputa pe baza unui articol neconstitutional?
Ignoram notificarea sau raspundem cu cele mentionate mai sus?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Instiintare plata taxa radio persoane juridice valentinachitu valentinachitu Buna ziua, Va rog sa-mi dati un sfat referitor la plata taxei radio. Am o firma care are sediul social la domiciliu, unde mai platesc aceasta taxa pe factura ... (vezi toată discuția)
Taxa radio tv pentru societati comerciale frezii frezii Buna ziua,stie cineva daca mai este obligatorie plata acestei taxe pentru persoanele juridice sau nu?La telefon doamna de la radiotv a spus ca ... (vezi toată discuția)
Abonament radio tv - persoana juridica emmiv2008 emmiv2008 tocmai ce am primit o instiintare din partea soc romane de radiofuziune ca ma actioneaza in instanta pentru ca am restante la plata abonamentului radio tv. ... (vezi toată discuția)