avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Anaf: decizie tribunal neinstituita
Discuție deschisă în Executare silită

Anaf: decizie tribunal neinstituita

Buna ziua!
Am fost asociat al unei societati care a inregistrat datorii catre anaf. S-au cesionat partile firmei, dar in scurt timp firma a intrat in insolventa.
Bineinteles, abuzand de capacitatea lor, dragii functionari au instituit o decizie de raspundere solidara, obligandu-ma la plata tutoror datoriilor firmei, desi detineam doar 10% si nici nu erau indeplinite conditiile precizare in art 27 din OG 92/2003.
Am incercat sa le explic asta, am incercat sa ii dau in judecata( cererea a fost respinsa deoarece pt un anumit tribunal copie dupa chitanta platii taxelor aferente procesului nu reprezenta dovada platii).
In alt proces, deschis de administratorul judiciar, rezolutia a fost ca vechiul si noul administrator sa plateasca daunele aduse, eu fiind absolvit de orice plata. Am fost la anaf cu acea decizie, dar mi-au spus ca nu ii intereseaza, deoarece decizia nu implica anaf. Momental am o contestatie depusa in care am incercat din nou sa le aduc la cunostinta ca nu sunt indeplinite condiile impunerii, dar bineinteles ca nu vor sa raspunda.
Ce pot sa fac?

Alte discuții în legătură

Executarea silita a administratorului mobilabpd mobilabpd in perioada 2008-2009 o S.C. a acumulat niste datorii. In 2010 a inceput executarea silita a fostului administrator in timpul caruia s-au acumulat ... (vezi toată discuția)
Raspundere administrator tasa2014 tasa2014 Bună ziua. Am fost administrator si asociat la un srl. Am predat mandatul de administrator si cesionat ca asociat. Dupa 2 ani am primit de la anaf decizie ... (vezi toată discuția)
Obligatiile lichidatorului judiciar ? gemi gemi buna seara ,am cesionat un srl in 2007 . si firma a intrat in lichidare dar nu din cauza finatelor ca a avut datorii si din cauza unei socitetati la care a ... (vezi toată discuția)