avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... scutire impozite si taxe locale in 2016 pentru ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

scutire impozite si taxe locale in 2016 pentru beneficiarii Legii 189/200 privind aprobarea OG nr.105/199

Buna ziua,

Intrebarea mea este daca in anul 2016 odata cu aparitia noului Cod Fiscal, beneficiarii Legii 189/2000 privind aprobarea O.G. nr.105/1999, mai beneficiaza de scutirea de impozite si taxe locale, avand in vedere ca unele primarii au somat cetatenii cu decizii de impunere sa achite aceste taxe.

Alte discuții în legătură

Legea 189/2000 IsopeascuDaniel IsopeascuDaniel Buna ziua,as dori sa ma lamuriti in urmatoarea problema: tatal meu a fost beneficiar al legii 189/2000 pana anul trecut in noiembrie cand a incetat din ... (vezi toată discuția)
Drepturile sotiei supravietuitoare BescheaGeorgeta BescheaGeorgeta Buna ziua As vrea sa stiu daca sotia supravietuitoare a unei persoane persecutate pe motive politice, beneficiaza de scutire de impozit pentru locuinta. ... (vezi toată discuția)
Legea 189/2000 Aurica TRUTA Aurica TRUTA Mama mea a avut scutire de la impozite pentru o masina, o casa, telefon fix, servicii salubritate in baza legii 189/2000. Incepand cu anul 2016 i-a trimis de ... (vezi toată discuția)