avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Formulare la fisc pentru avocati
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Formulare la fisc pentru avocati

Nu sunt avocat. Am întrebat pe net și la Barou, dar răspunsul a fost neprofesional și de neînțeles. Pe site-ul barourilor nu găsești un ghid financiar pentru avocați.
Deși sunt pe „Avocat.net”, nu am văzut ce formulare financiare trebuie să depună un cabinet individual de avocat. La Barou nici nu poți întreba. Văd că spuneți numai despre societăți comerciale. Ați ajuta și pe avocați dacă, în cazul în care știți, le-ați arăta formularele pe acest site.

Alte discuții în legătură

Cabinet de avocatura...necunoscut? Avocat Liviu Samoila Avocat Liviu Samoila A auzit cineva vreodata de Cabinetul de avocatura "Cosmin Badea si avocatii" din Bucuresti?? Va deranjez cu o astfel de intrebare pentru ca anunturile de ... (vezi toată discuția)
Stie cineva? admitere avocatura! crisu_maria crisu_maria Stie cineva in cat timp de la admiterea in barou trebuie sa imi gasesc un avocat cu care sa inchei un contract de colaborare? acest avocat poate face parte ... (vezi toată discuția)
Tarif stagiatura jelilati monica jelilati monica Buna . Daca stie cineva cat se cere pentru stagiatura de catre avocatii definitivi va rog sa ma lamuriti si pe mine.mersi:) (vezi toată discuția)