avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... preschimbarea permisului de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

preschimbarea permisului de conducere

buna ziua,numele meu este Stanciu Cosmin,am o problema in ceea ce consta permisul de conducere,acum 4 ani am obtinut permisul in romania,am plecat in danemarca,si am fost nevoit sa-mi preschimb permisul acolo,acum am revenit in romania si din nou imi schimb permisul pentru ca am inceput o scoala de conducere pentru profesionisti,si de 3 luni astept sa-mi vina dar in zadar,am vorbit cu conducerea din vaslui de la permise auto si mi-au spus ca au primit confirmarea din statul danez dar acum se fac verificari pe toate tarile europene care tine de interpol.si v-as ruga sa-mi spuneti daca se poate face ceva sa-mi vina mai repede sau macar sa-mi spuneti cat mai dureaza pana ce iese din acele verificari.vreun numar de telefon ceva de la ce-i ce verifica permisele astea in toate tarile europene.Multumesc

Alte discuții în legătură

Preschimbare permis ro pe danez bulvaif bulvaif Buna ziua. As dori sa intreb Ca la preschibare de permis Romanesc pe permis Danez si invers exista vreo comunicare intre cele doua tari pentru a se verica ... (vezi toată discuția)
probleme rutiere!bună ziua! sunt cetățean român,cu permis de conducere obținut ... Ciprian518 Ciprian518 Bună ziua! Sunt cetățean român,cu permis de conducere obținut în urmă cu mulți ani în România! Povestea este asa: fost plecat în Danemarca unde am ... (vezi toată discuția)
Valabilitatea permiselor de conducere alexandruteutisan alexandruteutisan Eu am permis de conducere si pentru autoturisme si pentru canioane de mare tonaj , dupa cum am inteles cele pentru transport marfa de mare tonaj vor fi ... (vezi toată discuția)