avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... lmpozit pe tichete cadou de Paste 2016, valoare 100 lei
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

lmpozit pe tichete cadou de Paste 2016, valoare 100 lei

buna dimineata..
-societatea la care sunt salariata,ne va da tichete cadou 2x5o lei de Paste ,asa cum prevede noul cod fiscal.. sub 150 lei..NU sunt impozitate cu 16%!!
poate-mi raspundeti de ce societatea noastra pune impozit la orice ne ofera??
ne mai dau si un venit in natura de 50 lei/luna in forma unor banuti,de care ne achizitionam painea ,cea de toate zilele de la magazinul societatii??
calcul salariu adauga tot si impozitul este per tot...la urma scade din venitul net..valoarea de 50 lei (banutii)+valoarea tichetelor cadou si rest de plata ramai cu 900lei ,cel mult...!!!X-(X-(X-(X-(:(:(:(:(:(:(

Alte discuții în legătură

Impozitare tichete cadou neghina94 neghina94 Buna ziua! Am si eu o nelamurire in legatura cu impozitarea tichetelor cadou. Multinationala la care lucrez a oferit angajatilor in luna aprilie(cadou de ... (vezi toată discuția)
Tichete cadou pentru toti salariatii zzenovia zzenovia LA MULTI ANI tuturor! Ajutati-ma, va rog . Unitatea noastra a acordat tichete cadou ( 20 buc.= 200 lei valoare/salariat) in luna decembrie 2008.Tichetele ... (vezi toată discuția)
Tichetul codou - impozitare 16% + contributii ? 22.08.2009 22.08.2009 Buna ziua as dori sa stiu , daca la tichetele cadou acordate tuturor salariatiilor se iau contributii de 10.5%,05%, 5.5% + impozit de 16 % ... (vezi toată discuția)