avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Neplata de catre ANAF a Titlului executoriu: hotarare ...
Discuție deschisă în Executare silită

Neplata de catre ANAF a Titlului executoriu: hotarare judecatoreasca

Buna ziua.
Avem urmatoarea problema: In 2008 am achitat o taxa de poluare/auto. In 2011 Tribunalul Bucuresti a dispus irevocabil ca AFP S5 sa restitue taxa de poluare in cuantum de 11590 plus dobanda fiscala calculata de la 31.03.2009 si pana la data platii.
Dupa pronuntarea hotararii am mers la AFP S5 unde am solicitat plata banilor, insa de acolo am fost trimisa la AFP S4 cu motivarea ca la momentul solicitarii restituirii banilor aveam domiciliul in sector 4. AFP S4 a refuzat sa plateasca banii motivand ca titlul executor obliga AFP S5 la restituirea banilor si nu AFP S4.
Astfel, am fost nevoita sa demarez la executor procedura de executare silita.
Problema este ca din 2012 pana in prezent nu s-a reusit incasarea banilor prin executor, intrucat conturile poprite ale AFP S5 la Trezorerie nu au disponibil banesc.
Zilele trecute am mers la AFP S5, iar cei de acolo nu au stiut ce sa imi zica de dosar si de plata, motivand din nou ca trebuie sa merg la AFP S4 si ca OG 40/2015 aplicabila in speta cu privire la restituirea taxei de poluare se refera la restituirile amiabile si nu la cele la care avem titlu executor: hotarare judecatoresca.
Stie cineva ce demersuri ar trebui sa facem#-o?

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Cerere pt recuperare taxa poluare K-nndy K-nndy Chiar nu vrea nimeni sa ma ajute cu ceva informatii despre ce trebuie sa contina cererea pentru recuperare taxa poluare? Am inteles ca model nu vrea nimeni ... (vezi toată discuția)
Pasii pentru restituirea taxei auto dkm dkm -buna seara.in 2008 am cumparat o masina second hand din spania, pe care am inmatriculat-o in romania in martie 2009, cand a trebuit sa platesc la AFP vestita ... (vezi toată discuția)
Taxa inmatriculare ionelazibi_94 ionelazibi_94 am citit prin articolele dumneavoastra si prin alte surse ca se poate recupera taxa de inmatriculare platita conform og 50/2008 prima varianta.eu am ... (vezi toată discuția)