avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... \"Autorizatie constructie\" pentru reparatie casa ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

"Autorizatie constructie" pentru reparatie casa paianta si anexe ?

Buna ziua,

- Sunt din Bucuresti sectorul 4 si pentru ca nu imi mai pot permite plata intretinerii la bloc, acum locuiesc intr-o casa din paianta construita in 1920, pe care as vrea sa o repar inainte sa cada complet peretii din spate, asa cum au cazut si la anexele casei.
- Daca stie cineva, va rog sa-mi spuneti, daca este necesara obtinerea autorizatiei de construire pentru reparare (placare OSB si izolare cu polistiren pe exterior si vata pe interior) si daca da, care sunt pasii ce trebuiesc urmati pentru obtinerea autorizatiei (expertiza tehnica, acord vecini, etc.)?
- In functie de valoarea investitiei si documentatia necesara, in timp, ma gandesc sa inalt partea din fata a acoperisului si sa fac podul locuibil, ... totul in regie proprie, sa iasa cat mai ieftin.

- Va multumesc anticipat, pentru timpul si amabilitatea dumneavoastra.

P.S. - Orice sugestie/ experienta personala in situatii asemanatoare, este bine venita!

Multa Sanatate!

Alte discuții în legătură

Acord notarial vecin pentru reperare casa si mansardare aprepe aprepe Detin o casa veche, 1937, situata pe una din laturile terenului, pe hotarul dintre mine si vecinul din spatele casei mele, pe calcan. Am obtinut Certif, de ... (vezi toată discuția)
Lucrare particularã în bloc kicsim21 kicsim21 Bună ziua. Asociaţia noastră de locatari a început izolarea termică a blocului din interior (casa scărilor - cu polistiren de exterior, imaginaţi-vă ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru ca stric aspectul exterior al blocului? opel opel Buna ziua Mai nou, primaria Oradea a decis sa fie amendati cei care izoleaza individual, cu polistiren exteriorul blocului. Cei de la asociatie au spus ca ... (vezi toată discuția)