avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

Buna ziua, in momentul de fata sunt in idemnizatie crestere copil pana la 2 ani , fetita mea are 1 an si 5 luni,din luna iulie cand se va aplica legea voi primi 85%din venitul net realizat in 12 luni? Mentionez ca in concediul de 42 zile obligatori care era tot de 85% am primit 1800 lei ,acuma ar trebui sa iau la fel ?Daca voi opta pt stimulent de inserie incepand lucrul din luna mai voi primi 500 lei? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Calcul indemnizatie mame ramonamiau ramonamiau Buna ziua! Sunt o femeie insarcinata si am urmatoarele intrebari legate de calculul indemnizatiei pentru cresterea copilului: 1. avand in vedere ca in ... (vezi toată discuția)
Oug 111/2010 buiavasi buiavasi buna ziua! as dori sa va intreb in cazul unei salariate care a nascut pe data de 11.06.2011 indemnizatia se acorda incepand cu data de 04.09.2011 dupa ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de crestere a copilului ioanaiacobas ioanaiacobas Buna ziua Eu sunt in concediu de crestere a copilului, dar doresc sa imi reiau activitatea incepand cu 1.01.2013. In acest caz beneficiez de stimulent de ... (vezi toată discuția)