avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... o intreaga comunitate fara drum de acces
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

o intreaga comunitate fara drum de acces

Am cumparat un teren intravilan intr-o zona de munte pentru a construi o casa de vacanta. Treptat zona s-a dezvoltat si acum sunt in jur de 40 de constructii( pensiuni,cabane, case de vacanta sau locuinte permanente) toate cu autorizatii de constructie, certificate urbanism, taxe si impozite de platit etc.. Drumul de acces, de aprox 5 km este foarte prost, astfel ca am mers la primarie sa cerem sa se bage utilajlele pentru a repara fiindca altfel nu mai putem ajunge la proprietati. Raspunsul primariei a fost ca drumul nu apartine de primarie ci de Ocolul Silvic si nu ne pot ajuta fiindca pentru a trece drumul in subordinea primariei ar trebui sa se faca cadastru si costa ff mult. Intrebarea mea este daca primaria avea dreptul sa ne dea autorizatii, certificate fara a asigura drum de acces. Ne simtim pacaliti. Putem actiona in judecata Consiliul Local cu sanse de castig? Ce alte variante/ proceduri avem? Exista o modalitate legala de a obliga Ocolul Silvic sa refaca drumul? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Bună ziua! am nevoie de un sfat și intermediere pentru obținerea ... dumitrubasarab dumitrubasarab Bună ziua! Am nevoie de un sfat și intermediere pentru obținerea autorizației de construire + toată documentația necesară, pentru realizarea unei ... (vezi toată discuția)
Certificat de urbanism mary2009 mary2009 Am cerut certificat de urbanism pentru casa de vacanta sau cabana turistica, deoarece detin teren extravilan cu categoria de folosinta padure. Desi sunt ... (vezi toată discuția)
Constructie pe teren extravilan/ introducere teren in intravilan calinmarius calinmarius Buna seara, detin 500 mp de teren extravilan in Craiova, la limita intravilanului, despartit de soseaua de centura. Doresc sa construiesc acolo o casa de ... (vezi toată discuția)