avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Casa de marcat activitate secundară
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Casa de marcat activitate secundară

Buna seara,
Am un PFA- activitate principala comerț cu amănuntul la sediul social. De curând am adăugat un nou cod caen- vânzare lemn de foc, tot la sediul social. Am nevoie de încă o casa de marcat? Pot emite factura cu chitanță în locul bonului fiscal pentru persoane fizice?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Cod caen pentru vanzare lemn de foc florentinadaniela florentinadaniela Buna ziua, Am o întreprindere individuală, cod Caen principal 4711- comerț cu amănuntul, și doresc să autorizez la ONRC codul pentru vânzarea lemnului ... (vezi toată discuția)
Cod caen obiecte handmade pentru srl Cosmina7000 Cosmina7000 Buna ziua, Am deja o firma al carui obiect principal de activitate in aceste moment este: 4711 - Comert cu amanuntul in magazine nespecializate cu vanzare ... (vezi toată discuția)
Bon fiscal sau bon fiscal si factura fiscala sweet sweet Buna ziua.lucrez la un magazin de scule si unelte de uz gospodaresc.as vrea sa stiu in ce situatii clientii pot cere ,pe langa bonul fiscal , si factura ... (vezi toată discuția)