avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... eliberare acte
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

eliberare acte

Buna seara, in 2006 am absolvit colegiul pedagogic , I.D.D., durata 4 ani, am promovat si modulul de invatamant prescolar in urma caruia am primit doar o adeverinta , ni s-a spus la vremea aceea ca tine loc de certificat, pana acum nu am intampinat probleme in depunerea dosarului de titularizare (am mai depus tot cu aceasta adeverinta de 3 ori la dosar). Saptamana aceasta mi s-a cerut certificatul de modul prescolar, m-am intors la universitatea unde am absolvit si mi s-a spus ca ei nu sunt in masura sa imi elibereze acest certificat deoarece acea facultate , colegiu, nu mai exista X-(desi adeverinta are semnatura decanului din acea vreme si stampila universitatii, refuza sa imi elibereze certificatul !Mi s-a spus dealtfel ca as putea sa il primesc la prelungire de studii:frantic: ce ar trebui sa fac pentru ca exista posibilitatea ca la validare sa mi se spuna ca nu pot intra in examen !

Alte discuții în legătură

Studii universitare de lungã sau de scurtã duratã flodac flodac Bună ziua! Vă rog să mă lămuriți În anul 2008 am absolvit cu examen de licență cursurile de 4 ani (I.D.) ale Facultății de ... (vezi toată discuția)
Statutul de profesor pentru invatamantul primar mariana pintrijel mariana pintrijel Buna ziua, permiteti-mi ,va rog, urmatoarea intrebare: In urma absolvirii unei facultati tehnice ( 1993) -5 ani , cu examen de diploma si a unui colegiu de ... (vezi toată discuția)
Diplomele de licenta eliberate de universitatea "spiru haret" educatoarea educatoarea Scandalul la zi intre licentiatii Universitatii \"Spiru Haret\" si aceasta universitate, MECTS si Universitatea \"Spiru Haret\" referitor la nerecunoasterea ... (vezi toată discuția)