avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... model proces verbal sau contract vanzare cumparare ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

model proces verbal sau contract vanzare cumparare pentru Apia

Buna ziua!Detin 5ha de pasune proprietate privata si as vrea sa beneficiez de subventii.Pentru aceasta pe langa actele care le
-am depus la apia, mai am nevoie de un atestat de producator si un carnet de comercializare a fanului cosit care trebuiesc eliberate de primariile aferente.Insa o doamna de la registrul agricol mi-a spus ca-mi poate elibera un atestat de producator in schimb nu-mi poate elibera canetul de comercializare pana nu-i aduc dovada ca am cosit fanul si l-am vandut,dansa stiind ca pasunea mea este folosita abuziv de un cioban care a primit pasune in concesiune de la primarie.El foloseste pasunea primita de la primarie insa este nevoit sa treaca peste terenul meu.ASADAR EU NU PREA AM CE COSI. Din carnetul de comercializare care are 3 file daca as vinde fanul,o fila ii va ramane cumparatorului,una vanzatorului,adica mie si una va ramane in carnet(fila care imi revine mie trebuie sa o depun la apia pana la sfarsitul lunii iuie la Apia).Vreau sa va intreb daca stiti cumva un model de contract de vanzare cumparare sau proces verbal sau altceva pentru a incheia un act fictiv intre mine si cineva care detine animale,act in care sa scriu ca i am vandut o cantitate anumita de fan la un anumit pret.Daca as face acest act(fictiv) intre mine si o persoana,ar trebui ulterior sa declar vanzarea la finante?Sau ma puteti indruma sa fac altcumva?Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Model contract de vanzare cumparare(proces verbal)necesar apia b_mario77 b_mario77 Buna ziua!Detin 5ha de pasune proprietate privata si as vrea sa beneficiez de subventii.Pentru aceasta pe langa actele care le -am depus la apia, mai am ... (vezi toată discuția)
Probleme angajata registrului agricol dintr-o primarie.... b_mario77 b_mario77 Buna ziua!Detin 5ha de pasune proprietate privata si as vrea sa beneficiez de subventii.Pentru aceasta pe langa actele care le -am depus la apia, mai am ... (vezi toată discuția)
Carnet de comercializare pentru vanzari online Centaphi Centaphi Buna ziua! Pot fi folosite atestatul de producator + carnetul de comercializare pentru vanzari online de legume? Sau pot fi folosite doar in ... (vezi toată discuția)