avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drepturi salariale acordate mostenitorilor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drepturi salariale acordate mostenitorilor

Va rugam sa ne precizati daca se cuvine mostenitorilor un bonus de performanta ( acordat in baza unor indicatori sau rezultatul firmei) unui angajat decedat, daca decizia de acordare s-a luat la cateva luni dupa decesul acestuia? in cazul in care se poate acorda, va rugam sa ne precizati temeiul legal si unde exact se poate cuprinde in declaratia 112? Va multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 25 Mai 2016
dpacurari, utilizator

Alte discuții în legătură

Interpretarea noului cim-cadru andragheorghe91 andragheorghe91 Buna ziua, Avand in vedere ca a aparut CIM- cadru, se mai aplica explicatiile date in articole anterioare privind detalierea acordarii de diverse beneficii ... (vezi toată discuția)
Drepturi angajat vs angajator anitzaa anitzaa Buna ziua, As avea si eu o intrebare. Prietenul meu lucreaza la o firma de distributie. Salariu este format dintr-o parte fixa si o parte de bonus, in functie ... (vezi toată discuția)
Dreptul muncii, probleme intre angajat si angajator mihaela1234 mihaela1234 Buna ziua, cazul meu este urmatorul : m-am angajat cu data de 01.07.2009 pe baza unei oferte de munca care cuprindea un salariu de 800 ron net primele 2 luni ... (vezi toată discuția)