avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... revocare antecontract prima casa
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

revocare antecontract prima casa

Buna ziua,

Vreau sa revoc un antecontract incheiat prentru creditul prima casa. Motivul este acela ca pretul imobilului a fost mentionat in euro si nu in lei (abia cand am dus antecontractul la banca mi s-a spus ca trebuie neaparat trecut in lei). Stiti cumva ce presupune acest lucru? Care ar fi pasii de urmat? Trecere noului antecontract in cartea funciara inseamna ca este valid si netrecut inseamna ca nu este valabil? Cum ar trebui sa procedeze notarul in ceea ce priveste noul antecontract?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Anvans cumparare imobil Tenrom Tenrom buna ziua! vreau sa cumpar un ap.in valoare de 40mii euro, prin credit ipotecar. am o parte din bani,iar restul fac imprumut de la banca prin acest ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament ipotecat tzvpac tzvpac Buna seara Stiu ca s-a mai pus aceasta intrebare pe site-ul dvs.dar revin si eu cu aceeasi intrebare mai specifica pt cazul meu. Vreau sa cumpar un ... (vezi toată discuția)
Antecontract imobil Adrian Teslaru Adrian Teslaru Buna ziua, Am facut un antecontract la finalul anului trecut cu un dezvoltator, in acte fiind stipulata finalizarea casei la finalului lunii aprilie. Intre ... (vezi toată discuția)