avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Transfer de la un penitenciar la altul
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Transfer de la un penitenciar la altul

Buna ziua,

Va rog sa imi spuneti care sunt pasii de urmat pentru a muta un detinut la alt penitenciar. Sotul meu a fot trimis la un penitenciar din tara , departe de Bucuresti, si vreau sa fac cerere de ANP sa il transfere la unul din Focsani, dar eu am domiciliul in Bucuresti. Ce trebuie sa fac , pentru a fi aprobata cererea?? Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Transfer penitenciar elena_h elena_h Buna ziua, Prietenul meu are de executat 1 an si 2 luni si deocamdata se afla in primele 21 de zile de carantina(asa am inteles ca se numesc) dar am fost ... (vezi toată discuția)
Mutarea dintr-un penitenciar in altul melinaR melinaR Buna seara am si eu citeva intrbari legate de mutarea unui detinut in alt penitenciar .Nepotul meu e inchis la giurgiu si familia locuieste la 136km departare ... (vezi toată discuția)
Cerere anp mihaelaalina2 mihaelaalina2 buna ziua!! concubinul meu este in penitenciarul rahova momentan dar domicilui lui este in judetul alba iulia. mi-au spus unele persoane ca o sa fie transferat ... (vezi toată discuția)