avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Produs mobilier stricat - reparatie/inlocuire - timp?
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Produs mobilier stricat - reparatie/inlocuire - timp?

Buna ziua,

Am achizitionat un set de mobilier hol – canapea + 2 fotolii, vazand doar canapeaua in magazinul local – nu aveau set. Nu am avut acces sa o extind, fiindca magazinul e foarte inghesuit. Am dat comanda de canapea+ fotolii.

Au venit, pe langa faptul ca sunt extrem de inalte (sa zicem ca trecem peste), la prima extindere s-a rupt latul principal de sustinere.

Am luat legatura cu producatorul (din Cluj) care a zis ca va veni sa o ia pentru reparatie cand va avea drum catre localitatea mea. Nu e varf de munte, insa cei partenerii lor de la care am cumparat mobilierul nu o pot repara pe loc, fiindca necesita inlocuirea latului respectiv, adica desfacuta total.
Este normal sa o ridice pentru reparatie cand au ei chef si sa o aduca inapoi tot la fel? Cat timp ar trebui sa dureze tot procesul ? Canapeaua e inutilizabila. Au trecut 3 luni de la achizitie.

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Ce masuri pot fi luate impotriva vecinilor galagiosi? cedeandreea cedeandreea Buna ziua. De citeva saptamini, vecinii noi de deasupra apartamentului meu fac niste zgomote incredibile in podea, respectiv tavanul meu. La sfirsit de ... (vezi toată discuția)
Produs defect în garanție - cine plătește costurile montarii produsului? ionutvd ionutvd Bună ziua, Lucrez la un magazin online de piese auto și avem următoarea speta: Un client a cumpărat un produs în valoare de 400 lei, iar montajul ... (vezi toată discuția)
Firma cu probleme din cauza furnizorului George Gabriel George Gabriel Buna ziua , va rog sa-mi spuneti si mie daca se poate , am un srl care functioneaza in domeniul mobilei si la inceput am cautat un importator de mobilier care ... (vezi toată discuția)