avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatie de functionare bistro
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatie de functionare bistro

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu o parere informata daca puteti, in urmatoarea problema.
In vederea obtinerii autorizatiei de functionare de la primaria de sector, am facut un dosar intreg de puncte de vedere si am depus dosare pentru autorizare la DSP/DSV, ITM, cf legii...
Problema mea este ca nu pot obtine autorizatia de functionare de la primarie inainte de a obtine celellate autorizatii, iar controalele pentru autorizare se fac abia dupa ce imi incep activitatea.
Pot functiona doar pe baza dovezii de depunere a dosarului de autorizare la primarie,chiar daca acesta nu este complet, urmand ca dupa controale sa completez dosarul si sa mi se emita autorizatia?

Alte discuții în legătură

Inchiriere spatiu comercial trecut in cf ca si alimentatie publica-bar enoon enoon Inchiriere spatiu comercial trecut in CF ca si ALIMENTATIE PUBLICA-BAR catre firma cu domeniul de activitate CAEN 5610 - Restaurante: este nevoie de acordul ... (vezi toată discuția)
Nedumerire..... hubble hubble in 2007 am infiintat o societate cu asociat unic. la registrul comertului am declarat ca nu doresc punct de lucru la sediul social, pentru ca nu aveam de gand ... (vezi toată discuția)
Autorizare punct de lucru la primaria sectorului 5 costy_ony costy_ony Buna ziua, Stie cineva care sunt pasii necesari autorizarii unui punt de lucru la primaria sectorului 5? Am depus la registrul comertului si vreau sa depun ... (vezi toată discuția)