avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Casatorie cu fata filipineza
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Casatorie cu fata filipineza

Buna, am si eu nevoie de cateva sfaturi, anul asta sau anul viitor vreau sa merg in Filipine, am cunoscut o fata de acolo. Nu de mult timp am cunoscuto dar simt ca e persoana cu care vreau sa-mi intemeiez o familie insa ea nu doreste sa stea in Romania la fel si eu vreau sa ne stabilim in UK, Am cateva intrebari, E mai indicat sa merg eu primul acolo si sa ma casatoresc cu ea pentru a putea primi ulterior mai usor viza pentru Romania apoi sa pot pleca cu ea in West? Sau sa ma casatoresc cu ea in Romania, am inteles ca poate primi si cetatenia romana dup casatorie, este posibil? ce procedeu trebuie urmat pentru aducerea iei in Romania? Sau dupa ce ne casatorim acolo sau in RO si eu ma intorc in tara mai e necesar sa-i fac chemare sau aplic pentru viza de intregire a familiei? Nu cred ca e o optiune viabila sa ma stabilesc eu acolo Cu orice sfat ma puteti ajuta, merci. id Skpye: caramida95 voi aparea cu numele Gabryel Precup, si WhatsApp :+44 7481 028 255
Cel mai recent răspuns: Craciun costel , utilizator 07:47, 18 Martie 2023
Viitoarea sotie trebuie sa obtina viza pentru a veni in Romania. Pentru supralegalizarea actelor cetățeanul filipinez se prezintă cu actul oficial(certif.de nastere precum si adeverinta de cutuma pentru casatorie eliberata de National statistic Office) mai întâi la 1.Ministerul Afacerilor Externe Filipine pentru legalizarea sigiliului și semnăturii emitentului. După care actul oficial, legalizat de MAE Filipinez, se prezintă la 2.Ambasada României din Filipine-Manila, în vederea legalizării sigiliului și semnăturii MAE Filipinez. Viza de intrare în România de pe pașaportul cetățeanului filipinez trebuie să fie valabilă atât la depunerea actelor cât și după 10 zile la oficierea căsătoriei.
Incercati sa vedeti daca nu v-ar fi mai usor sa va casatoriti la ambasada romaniei din Manila daca nu vreti sa veniti in tara. Cetatenia romana o poate obtine doar daca locuieste cu dvs. 5 ani. Iar in UK poate merge doar insotita de dvs.
Multumesc pentru raspuns, urmatoarea mea intrebare este, Daca ne casatorim in Filipine, ce acte ne trebuie pentru ofcierea casatoriei la ambasada romaniei de acolo?
Multumesc frumos pentru raspuns,daca o sa mai am ceva nelamuriri am sa revin cu alta intrebare.
=D>
Bună ziua, am cunoscut o domnișoară din Filipine și urmează să ne căsătorim în luna August.
Am câteva întrebări, daca mă puteți ajuta:
1. Care sunt pașii pt a ne căsătorii in Filipine, ce acte am nevoie?
2. Ce acte are ea nevoie pt căsătorie?
3. Putem oficia căsătoria la Ambasada României din Filipine?
Multumesc

Alte discuții în legătură

2 copii impreuna cu o filipineza Mircea2all Mircea2all Buna seara! As dori sa aflu care ar fi modalitatea cea mai simpla de a-mi aduce in Romania prietena filipineza si copii nostri nascuti in filipine cu ... (vezi toată discuția)
Casatorie cetatean indian Selena2017 Selena2017 Buna ziua,incerc sa ma casatoresc cu un cetatean indian de un an de zile si nu reusesc. Am fost in India sa ne casatorim si nu am reusit,ne-au cerut foarte ... (vezi toată discuția)
Supralegalizare acte cetățean filipinez ssdaniel ssdaniel Bună ziua, Am rugămintea sa ma ajutati intr-o problema legata de supralegalizare. Prietena mea din Filipine urmează să călătorească în România ... (vezi toată discuția)