As vrea sa stiu daca un salariu de merit care se acorda pentru un an de zile poate fi impartit intre doua persoane: prima va beneficia de el sase luni, iar cea de-a doua persoana, celelalte sase luni. Este legal? Va multumesc
As vrea sa stiu daca un salariu de merit care se acorda pentru un an de zile poate fi impartit intre doua persoane: prima va beneficia de el sase luni, iar cea de-a doua persoana, celelalte sase luni. Este legal? Va multumesc
Personalul contractual care beneficiaza de salariu de merit se stabileste o data pe an, dupa aprobarea bugetelor anuale, pe baza rezultatelor obtinute in activitatea desfasurata in anul precedent, apreciata conform criteriilor elaborate de ordonatorul principal de credite, cu consultarea organizatiilor sindicale reprezentative la nivel de unitate sau, dupa caz, a reprezentantilor salariatilor, acolo unde nu sunt astfel de organizatii sindicale. In cazul in care pe parcursul anului intervin modificari ale functiei detinute, care nu sunt imputabile persoanei beneficiare de salariu de merit, inclusiv modificarea functiei prin promovare, acordarea acestuia se mentine pana la expirarea perioadei pentru care a fost stabilit. In cazul in care pe parcursul anului se intrerup raporturile de munca ale unor beneficiari de salariu de merit, acesta se poate redistribui, de la data de 1 a lunii urmatoare, altor persoane care detin functii de acelasi nivel, respectiv functii de conducere sau de executie, pe perioada ramasa.
Asa credeam si eu, dar acest salariu de merit a fost acordat din capul locului pentru doua persoane (cite sase luni fiecare) si, devreme ce a fost aprobat, am crezut ca este legal (desi mi se pare ciudat).
Salariu de merit
ana21
Multumesc tuturor celor care mi-au raspuns la acest mesaj.As mai dori insa o precizare si anume : confidentialitatea se refera la suma , la nume sau la suma ... (vezi toată discuția)